JNT ja Konttoripiste tarjoavat laajempaa palvelua yrityksille

Konttoripisteen liiketoiminta siirtyi toukokuun lopussa Pietarsaarelaisen JNT:n omistukseen. Konttoripiste jatkaa omalla brändillään, mutta yhteistyötä hiotaan tavoitteena tarjota yrityksille kaikki tarvittava toimistoon saman katon alta. Jonas Holmberg toimii yritysten välisenä linkkinä työskennellen Konttoripisteen tiloissa JNT:n palkkalistoilla.

Omistajanvaihdoksen myötä JNT ja Konttoripiste palvelevat paikallisia yrityksiä entistä laajemmalla palvelu- ja tuotevalikoimalla Keski-Pohjanmaan, Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan alueella.

– Asiakkaalle on helppoa, kun yhden kontaktin kautta saa toimistoon kaiken tarvittavan, Kokkolan alueen valokuidun ja DNA-puhelinliittymien yritysmyynnistä vastaava Jonas Holmberg kehuu.

— Pystymme tarjoamaan yhdessä paikallisille yrityksille palvelut ja tuotteet aina toimistokalusteista
kuituverkkoon, puhelimiin ja esitystekniikkaan asti. Meiltä saa kaiken tarvittavan toimistoon, paitsi työntekijöitä emme pysty rekrytoimaan, mies nauraa.

Espoosta Kokkolaan jääkiekon perässä muuttanut Holmberg innostui mahdollisuudesta päästä jo alkuvaiheessa mukaan rakentamaan JNT:lle Kokkolan alueen toimintaa.

— On täytynyt ottaa puhelin käteen ja kylmäsoittojen kautta lähteä rakentamaan verkostoja. Yritysmyynti vaatii pitkäjänteistä työtä. Toivottavasti oma kädenjälki tulee näkymään tulevaisuudessa.

Paikallista palvelua – Henkilökohtaisesti

Konttoripiste ja JNT jakavat yhtenäiset arvot. Yrityksille on tärkeää palvella asiakkaita paikallisesti ja henkilökohtaisesti.

Jonas Holmberg on päässyt katsomaan aitiopaikalta molempien yritysten toimintaa. Apua saa aina tarvittaessa ja molemmat organisaatiot toimivat joustavasti ja ketterästi. Pienen organisaation iso etu on, että toimitusjohtajan ovella ei ole korkeaa kynnystä.

— Sekä Konttoripisteellä että JNT:llä on ollut mukava huomata, että toimitusjohtaja on työntekijöitä varten. Jarkko ja Maria ovat usein ensimmäisenä ja viimeisenä toimistolla. Jos on ehdotuksia ja ideoita, ne voi tuoda rohkeasti esille, Holmberg iloitsee.

Espoosta Kokkolaan jääkiekon perässä

Jonas Holmberg muutti seitsemän vuotta sitten Kokkolaan Espoosta pelaamaan jääkiekkoa Hermeksen riveihin. Jääkiekko on edelleen mukana harrastuspaletissa golfin ja tenniksen lisäksi. Urheilu ja vapaa-ajanvietto kavereiden kanssa katkaisee mukavasti työn ja vapaa-ajan.

Pääkaupunkiseudulta Kokkolaan kotiutunut mies viihtyy uudessa kotikaupungissaan.

– Kokkola on kiva ja kompakti kaupunki, vaikka välillä tuntuu, että kokoa saisi olla hieman enemmän. Urheilumahdollisuudet ovat hyvät ja ihmiset ovat mukavia, Holmberg kehuu.

Ota yhteyttä!

Tarvitsetko apua kuituliittymäasioissa? Jonaksen tavoitat numerosta 06 786 8334 tai sähköpostitse jonas.holmberg[a]jnt.fi