JNT ja Multitronic panostavat yhteiseen myymäläkonseptiin Pohjanmaalla

Lehdistötiedote 11.4.2017

JNT (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy) ja Multitronic Oy ovat tehneet yhteistyötä vuosien ajan JNT:n palveluiden jälleenmyynnin osalta Vaasassa.  Nyt yritykset vievät yhteistyön askelta pidemmälle ja perustavat yhteisen yhtiön, Oy Multitronic-JNT Ab:n, joka tulee pyörittämään myymälätoimintaa Pohjanmaalla.  

Aluksi yritys tulee avaamaan kaksi myymälää. Toinen Vaasan keskustassa Hovioikeudenpuistikolla (Handelsbankenin vanhoissa tiloissa) ja toinen Pietarsaaren keskustassa, JNT:n nykyisissä tiloissa. Tämä merkitsee sitä, että JNT ja Multitronic samalla siirtävät nykyisen myymälätoimintansa Pietarsaaressa ja Vaasassa uudelle yhtiölle.

Samalla, kun uusi yhtiö avaa myymälän Vaasan keskustassa ja siten vastaa kysyntään elektroniikkaliikkeestä aivan kaupungin keskustassa, tulee myös JNT:n yritysmyynti sijaitsemaan samoissa tiloissa uuden myymälän kanssa. Konseptista tulee näin ollen hyvin samanlainen molemmilla paikkakunnilla. Multitronicin laitteita ja JNT:n palvelutarjontaa sekä kuluttajille että yrityksille Pohjanmaalla myydään molemmilla paikkakunnilla.

–          Multitronic tarjoaa suuren valikoiman elektroniikkatuotteita edullisin hinnoin. Osaava ja asiakasystävällinen henkilökunta yhdistettynä huolto-osastoon, joka voi auttaa asiakkaitamme heidän teknisten ongelmiensa kanssa, on aina ollut meille tärkeää. Tekemällä yhteistyötä JNT:n kanssa voimme nyt tarjota laitteita, huoltoa ja palveluja, kaikki saman katon alta, sanoo Multitronic Oy:n hallituksen puheenjohtaja Tom Kecklund. Vaasan liikkeen muuttaessa nyt Vaasan keskustaan uskomme vaikuttavan myös siihen, että yhä useammat asiakkaat löytävät myymäläämme, jatkaa Kecklund.

Elektroniikkalaitteiden myynnin lisäksi asiakkaille tarjotaan huoltoa sekä Vaasassa että Pietarsaaressa. Tietokoneiden ja muun laitteiston huollon ja päivityksien tarve kasvaa jatkuvasti.

Myymälätoimintaa sekä Vaasassa että Pietarsaaressa tulee tukemaan JNT:n yritysmyynti.

–          ”Myymälätoiminnan lisäksi meillä tulee olemaan osaavaa henkilökuntaa, jotka voivat palvella yritysasiakkaita JNT:n yrityspalvelujen osalta. Uskomme tämän olevan erinomainen konsepti, joka tulee olemaan yrittäjien mieleen. Haluamme tarjota paikan, jossa asiakas saa vastaukset kysymyksiinsä suoraan asiakaspalvelijoiltamme”, sanoo JNT:n osastopäällikkö Stefan Skytte. 

Parempi tarjonta ja useampia ostokanavia asiakkaille Pietarsaaren seudulla.

–          ”Pietarsaaressa tämä yhteistyö tulee luomaan asiakkaille useita etuja. Ennen kaikkea asiakkaamme voivat nyt tehdä tilauksensa netissä ja hakea tilaamansa tuotteet uudesta myymälästämme. Samalla myymälämme on paikka, jonne asiakas voi myöhemmin palata, jos hän tarvitsee apua ostamiensa tuotteiden käytössä tai mahdollisten takuiden kanssa. Tämä luo asiakkaalle turvallisuuden tunteen”, jatkaa Skytte.

Markkinoilla on tilaa toimijalle, joka on vahvasti kytköksissä Pohjanmaalle.

–          JNT:n palveluiden ja kuituliittymien kysyntä kasvaa useilla alueilla Pohjanmaalla. Olemme äskettäin rekrytoineet myyjiä, jotta meillä olisi useampia henkilöitä, jotka palvelevat yritysasiakkaita Vaasan alueella. Tämän yhteisomisteisen yhtiön ansiosta voimme nyt palvella asiakkaitamme Vaasan seudulla yhä paremmin, totea JNT:n tj. Maria Höglund.

Vaasan uuden myymälän ja Pietarsaaren uudistetun myymälän avajaiset ovat toukokuussa.

 

 JNT haluaa edistää elämänlaatua Pohjanmaalla. Sen me teemme tarjoamalla yrityksille ja yksityishenkilöille luotettavia palveluita internetin, TV:n, puhelinpalveluiden ja IT:n saralla. Olemme paikallinen yhteistyökumppani, joka räätälöi ratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä JNT:n liikevaihto on 14 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 55. Voittomme panostamme Pohjanmaan kehitykseen ja jatkuvaan teknisesti edistyneiden palveluiden tuottamiseen. Pääkonttorimme sijaitsee osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa. www.jnt.fi

Multitronic on yksi Suomen suurimmista IT-verkkomyyntiyrityksistä.  Samalla, kun Multitronic haluaa olla verkkomyynnin kärkiyritys, tarjoamme myös asiakkaillemme henkilökohtaista palvelua myymälöidemme kautta. Multitronic-myymälät sijaitsevat Vaasassa, Jyväskylässä, Lappeenrannassa, Ahvenanmaalla ja Pietarsaaressa. iTronic-myymälät, jotka ovat Apple Premium Reseller -myymälöitä ja tarjoavat Applen koko valikoiman, sijaitsevat Vaasassa, Seinäjoella, Jyväskylässä ja Lappeenrannassa.   Multicaren kautta Multitronic tarjoaa myös huoltopalveluja mobiililaitteille.  Multitronicin liikevaihto vuonna 2016 oli n. 38 miljoonaa ja yrityksellä on 65 työntekijää.

 

Multitronic Oy                                                          JNT

Tom Kecklund                                                          Maria Höglund

+358 50 300 8207                                                    +358 44 721 8100