JNT PANOSTAA VAHVASTI IOT-TEKNOLOGIAAN

JNT ja Connected Finland Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka myötä JNT voi myydä IoT-liittymiä ja niihin kuuluvia sensoreita. Liittymien avulla sensorit voivat välittää tietoja internetin yli, mikä parantaa erityisesti yritysasiakkaiden ja organisaatioiden tuottavuutta ja energiankulutusta. Kyseinen verkko, jonka Connected Finland on rakentanut yhteistyössä ranskalaisen Sigfox-yrityksen kanssa ja jonka JNT on nyt saanut käyttöönsä, on LPWAN-verkko (Low Power Wide Area Network). Se on suunniteltu erityisesti IoT-ratkaisuja varten, joissa on kapea kaistanleveys, erittäin matala sähkönkulutus ja tästä johtuen myös matalat kustannukset. Lisäksi verkolla on vankka, sisäänrakennettu turvallisuus ja korkea kapasiteetti. Kiitos yhteistyösopimuksen, voi JNT nyt tarjota asiakkailleen satoja erilaisia, valmiita tuoteratkaisuja maailman suurimman IoT-ekosysteemin kautta.

“Yhteistyömme on ainutkertainen, sillä JNT on Suomen ensimmäinen paikallinen televiestintäalan operaattori, joka tarjoaa yritysasiakkaille kyseiseen tekniikkaan pohjautuvia, edistyneitä IoT-ratkaisuja. JNT:n tuotevalikoima kasvaa, ja nyt voimme tarjota IoT-ratkaisuja myös LPWAN-sektorin asiakkaillemme, mikä ei aikaisemmin ole ollut mahdollista”, sanoo JNT:n Stefan Skytte.

“Paikalliset asiakaskontaktimme ovat kultaakin kalliimpia ja tukevat Suomessa toteuttamaamme IoT-jakelustrategiaa.  JNT:llä on paikallisesti hyvin vahva asema ja pätevyys, ja me täällä Connected Finlandissa iloitsemme siitä, että pääsemme kehittämään Pohjanmaan IoT-palveluja”, sanoo Tom Lindblad, yksi Connected Finland Oy:n perustajista.

 

JNT (Jakobstadsnejdens Telefon Ab) perustettiin 1887. JNT on täten Suomen kolmanneksi vanhin alan yritys. Yritys toimii televiestinnän eri osa-alueiden, kuten laajakaista-, puhelin-, TV- ja IT-palveluiden tuottajana. Yrityksen pääasiallinen markkina-alue sijoittuu ennen kaikkea Pohjanmaalle ja rannikkoseudulle. JNT palvelee sekä yksityishenkilöitä että yrityksiä. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Pietarsaaressa osoitteessa Alholminkatu 3. JNT:llä on myös myyntitoimisto Vaasassa, osoitteessa Hovioikeudenpuistikko 18.

Connected Finland Oy on vuonna 2015 perustettu, yksityisomisteinen, suomalainen yritys, joka on erikoistunut IoT-alaan. Yritys ylläpitää Suomessa ja Virossa IoT-verkkoja, jotka perustuvat ranskalaisen edelläkävijän Sigfoxin teknologiaan. Yrityksellä on myös oma tuotekehityksensä, joka kehittää Sigfox-pohjaisia IoT-sensoreita. Yritys on kehittänyt myös ohjelmistoalustan analyyseja ja statistiikkaa varten.  Yritys toimii Espoosta ja Tallinnasta käsin.

 

Jos sinulla on lisää kysymyksiä yhteistyöstä, ota yhteyttä:

JNT, Stefan Skytte, puh. 044-7218235, s-posti stefan.skytte[a]jnt.fi 

Connected Finland Oy, Tom Lindblad, 050-69454, tom.lindblad[a]connectedfinland.fi