JNT:n asiakkaat Vaasan seudulla osallistuivat lahjoitukseen, joka annettiin Vaasan Ensi- ja Turvakodille

Onnistunut juhlavuosi päättyi lahjoituksella Vaasan Ensi- ja Turvakodille. JNT:n mielestä turvakodin toiminta on ihailtavaa ja todella tärkeää Pohjanmaalle, tämän johdosta haluamme olla mukana tukemassa heidän toimintaansa. Otimme JNT:n asiakkaat Vaasassa mukaan tähän prosessiin ja he saivat olla mukana vaikuttamassa lahjoituksen määrään siten että he saivat valita, hakevatko JNT:n lahjan tietystä myymälästä Vaasassa tai jättävät hakematta ja tämän mukaan lahjoittavat summan Vaasan Ensi- ja Turvakodin toiminnalle. Kokonaismäärä, joka lahjoitettiin kokonaisuudessaan Vaasan Ensi- ja Turvakodille oli yhteensä 4380€. Toivomme että lahjoitus auttaa Vaasan Ensi- ja Turvakotia jatkamaan tärkeää työtään.

Lahjoituksen antoi JNT:n Thomas Carp ja Jukka Harju Vaasan Ensi- Ja Turvakodin TJ:lle Mika Lindénille perjantaina 12.1.2018 klo 10.00.

 

JNT toimii telekommunikaation kaikilla osa-alueilla: internetpalvelut, puhelinviestintä, TV ja IT-ratkaisut. Pääasiallinen markkina-alueemme on Pohjanmaa ja erityisesti rannikkoseutu. Palvelemme yksityishenkilöitä, yrityksiä, kaupunkeja ja kuntia. Pääkonttorimme sijaitsee Alholminkadulla 3 Pietarsaaressa ja meidän konttori Vaasassa sijaitsee Hovioikeudenpuistikolla 18. JNT:n liikevaihto on noin 14 miljoona € ja meillä on 50 työntekijää. www.jnt.fi

Valokuva: Arash Matin