JNT:s IPTV palvelu uudistuu

IPTV:si tulee näyttämään erilaiselta 22.5. avatessasi televisiosi. Uuden, raikkaamman ilmeen lisäksi kanavapaketit tulevat sisältämään enemmän ja parempia kanavia kuin aiemmin. Kaukosäätimen näppäimillä tulee olemaan myös useita uusia toimintoja. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin valita ”hyväksy” tv:n kuvaruudulta.

 

Kanavapaketit

Aikaisemmin olemme tarjonneet kaksi eri IPTV-peruspakettia, näitä kutsuimme MINI- ja PERUS-paketeiksi. Uudistuksen myötä tarjontamme muuttuu kolmeksi peruspaketiksi, nämä ovat IPTV Small, IPTV Medium ja IPTV Large.

 

Muutokset

Spin (5h) palvelu joka aikaisemmin sisältyi PERUS-pakettiin ei sisälly uuteen IPTV Medium pakettiin. Nauhoituksesi eivät tämän johdosta enää ole katseltavissa 22.5 jälkeen.

Myös Spin 100 -palvelu poistuu ja nauhoitetut ohjelmat eivät ole enää katsottavissa. Mikäli haluatte katsoa nauhoitettuja ohjelmianne ja nauhoittaa ohjelmia 22.5 jälkeen, suosittelemme että aktivoitte Spin+ palvelun. Spin+ palvelulla voitte katsoa nauhoitettuja ohjelmia, jotka ovat enintään vuoden vanhoja. Yli vuoden vanhoja nauhoituksia ei ole saatavilla lainkaan.

Myös omalle kovalevylle tehdyt nauhoitukset tulevat häviämään 22.5.

Spin+ palvelu tarjotaan lisäpalveluna jokaiselle peruspaketille. Spin+ palvelun, joka mahdollistaa 200 nauhoitettua tallennusta, voit tilata 4€/kuukaudessa. Mikäli sinulla on Spin+ jo ennestään yli vuoden vanhat nauhoitukset ei ole katsottavissa enää 22.5 jälkeen.

 

Palvelut

Aivan uutta on, että nyt voit katsella televisiota tabletilla, matkapuhelimella tai tietokoneella. Kutsumme sitä mobiili IPTV:ksi. Mobiili IPTV-palvelu on maksullinen lisäpalvelu joka maksaa 5€/kuukausi. Jos et halua käyttää sitä, jatkat vain television katselua entiseen malliin.

Kaikkiin peruspaketteihin kuuluu Spin Demo-palvelu, joka mahdollistaa yhden nauhoituksen. Nauhoitukset pysyvät tallennettuina vuoden ajan, ellei niitä poisteta.

ReTV nauhoittaa automaattisesti TV-ohjelmia seitsemän päivää ajassa taaksepäin ja se on automaattisesti käytössä osassa peruspaketin kanavista (ReTV-kanavat löydät liitteenä olevasta IPTV lehtiöstä). Jos haluat palvelun yleisimpiin suomalaisiin kanaviin, tulee palvelu ostaa erikseen. Hintaan 3,90€/kuukausi saat ReTV:n seuraaviin kanaviin: Yle1, Yle2, Yle Fem, Yle Teema, MTV3, Nelonen, Sub, Ava, Liv, Jim, TV5, Kutonen ja Fox.

Uudella IPTV-alustalla voit myös tilata lisäkanavia ja lisäpalveluja kaukosäätimen avulla suoraan IPTV-boksisi kautta. Lue lisää tästä liitteenä olevasta IPTV-lehtiöstä. 

 

Kampanjat

Kokeile ReTV ja Spin+ -palveluita maksutta kolmen kuukauden ajan. Hyödynnä kampanjatarjous ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu@jnt.fi. Jos hyödynnät kampanjatarjouksen, alkaa laskutus automaattisesti kolmen kuukauden jälkeen, mutta voit peruuttaa palvelun milloin tahansa.

Kokeile mobiilia IPTV-palvelua maksutta kolmen kuukauden ajan. Hyödynnä kampanjatarjous ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu@jnt.fi. Jos hyödynnät kampanjatarjouksen, alkaa laskutus automaattisesti kolmen kuukauden jälkeen, mutta voit peruuttaa palvelun milloin tahansa.

 

Yhteystiedot

Jos haluat lisätietoa pyydämme sinua ottamaan yhteyttä asiakaspalveluumme  puh. 06 786 8222 (klo 8-16.30) tai sähköpostitse asiakaspalvelu@jnt.fi. Olette myös tervetulleita kauppaamme Alholminkatu 3, Pietarsaari.