Joululahjaideoita JNT:ltä

Kanavapaketti – mitä tänään katsottaisiin?

Pitkästä kanavapakettilistastamme voit vapaasti valita kanavapaketin, joka vastaa vastaanottajan kiinnostuksen kohteita. Meiltä saat urheilupaketteja, lastenohjelmapaketteja, golfpaketteja, jalkapallopaketteja, elokuvapaketteja, kulttuuripaketteja, kielipaketteja, sarjapaketteja, mix-paketteja ja niin edelleen. Lahja, joka takuulla ilahduttaa, vieläpä pidemmäksi aikaa. Katso kaikki kaapeli-tv kanavapaketit täältä.  Katso kaikki IPTV kanavapaketit täältä.

 

Virussuoja tietokoneeseen ja/tai matkapuhelimeen

Suojaa tietokone ja matkapuhelin F-Securen virussuojalla. Internetissä leviäviä viruksia on lukemattomasi, sekä suhteelliseen harmittomia, että haitallisia. F-Securen avulla sinun ei tarvitse huolehtia näistä. Tilaa F-Secure kaikille perheenjäsenille, isovanhemmille tai rakkaalle ystävälle. Valitse itse kuukausien ja lisenssien määrän. Kuukausilisenssi maksaa 2,90 €. Lue lisää F-Secure palveluistamme täältä.

 

Internetliittymä vuodeksi

Lahja, jota kaikki takuulla tarvitsevat! Joulukuussa tarjoamme yhden Pohjanmaan nopeimmista internetliittymistä, Super Nopea, kampanjahintaan 39,90 €/ kuukausi. Liittymä vaatii kuituliittymän. Voit myös ilahduttaa jotakuta Täyttä Vauhtia liittymällä joka vaatii kuituliittymän tai ADSL-liittymällä Surffaa M kampanjahintaan 29,90 €/ kuukausi. Voit maksaa koko summan heti tai kuukausittain. Liittymissä on vähintään 12 kuukauden sopimusaika. Katso kaikki kampanjamme täältä. 

 

Kuituliittymä

Miksi et ilahduttaisi parempaa puoliskoasi, lapsia tai uudisrakentajaa kuituliittymällä? Tiedämme, että kuitu on tulevaisuutta, joten tee tästä sijoituksesta ilon asia koko perheelle. Asennus keväällä/kesällä 2018. Hinnat alkaen 1390€. Katso lisää teitoa JNT Kuidusta täältä.

 

IPTV

Onko teillä jo kuituliittymä ja harkitsette perinteisen kaapeli-tv:n vaihtamista moderniin IPTV-palveluun? Nyt on hyvä aika tehdä asialle jotakin. IPTV:n avulla voit nauhoittaa ohjelmia, katsoa niitä jälkikäteen, vuokrata elokuvia, pysäyttää ja käynnistää ohjelmia uudelleen sekä kelata. Voit myös tilata mobiili IPTV:n, jonka avulla sinulla on TV mukanasi, minne tahansa lähdetkin. Sinun ei tarvitse muuta kuin ottaa meihin yhteyttä ja aktivoida IPTV-palvelu sekä ostaa IPTV-boksi, jonka löydät kaupastamme, hinta alk. 149 €. IPTV-palvelun hinta on alkaen 9,95 €/kuukausi. Valitset sinulle sopivan peruspaketin:

IPTV Small (9,95 €/kuukausi)

IPTV Medium (19,95 €/kuukausi)

IPTV Large (29,95 €/kuukausi)

Tämän lisäksi voit vielä tilata lisäpalveluja ja kanavia oman maun mukaan suoraan IPTV-boksin kautta. Jos sinulla on Android-TV, et tarvitse IPTV-boksia, vaan voit ladata IPTV -sovelluksen suoraan televisioon ja aloittaa katselun. Sovelluksen kautta et kuitenkaan voi katsoa lisäkanavia ja kanavapaketteja, mutta se on täydellinen vaihtoehto loma-asuntoon tai kotitalouden toiseen televisioon, koska lisävarusteita ei tarvita.

 

Ota yhteyttä

Ota mielelläsi yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222, s-posti asiakaspalvelu[a]jnt.fi tai tule asioimaan kaupassamme Alholminkadulla 3, Pietarsaari.