Kampanja – TÄYTTÄ VAUHTIA OSUUSKUNTIEN OMISTAMISSA KUITUVERKOISSA

Nyt myös osuuskuntien omistamilla kuituasiakkaill mahdollisuus surffata Täydellä Vauhdilla, 100/100 Mbit/s. Tämä perusnopeus sopii sinulle, joka surffaat, suoratoistat ja käytät nettiä jokapäiväisessä elämässä.

Kannattaa olla nopea

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia laajakaista 100/100 Mbit/s kampanjahintaan 14,90€/kuukaudessa. Valitset itse jos haluat tilata 12 tai 24 kuukautta.

Kampanjaehdot:
Kampanjatarjous edellyttää 12 tai 24 kuukauden sitovaa sopimusta. 100/100 Mbit/s hintaan 14,90€/kk. Nopeutta ei voi sopimusaikana laskea eikä sopimusta irtisanoa. Kampanja koskee uusia ja nykyisiä asiakkaita, joilla ei ole JNT:ltä voimassa olevaa sitovaa internetsopimusta kuidun kautta kuituosuuskunnassa. Ei koske TuplaLaajakaista liittymiä ja kampanja ei voida myöskään yhdistää Triple-play kuukausialennuksen kanssa.

Uusille asiakkaille avausmaksu on 0 € (etu 99 €). Sopimus jatkuu sopimuskauden päättymisen jälkeen toistaiseksi voimassa olevien normaalihintaisena sopimusehtojen mukaan. Sopimuksen kokonaisetu on alk. 279€ sekä kokonaishinta alk. 178,80 €. JNT pidättää oikeuden olla solmimatta sopimusta maksuhäiriöiden yhteydessä. Sopimus on sopimusajan jälkeen voimassa toistaiseksi normaalilla irtisanomisajalla. Internet-liittymä kuidun kautta edellyttää, että kiinteistö on liitetty kuituverkkoon. Verkkomaksu ei sisälly hintaan. Annettu nopeus perustuu siihen että päätelaitteet on kytketty verkkokaapelilla suoraan modeemiin. Nopeus vaihtelee riippuen yhteyden pituudesta kiinteistön ja tietoliikennekeskuksen välillä sekä tekniikasta jolla yhteys on toteutettu. Muut tekijät jotka vaikuttavat nopeuteen ovat kiinteistön sisäverkko, langaton internetin käyttö (WLAN) sekä laitteet ja ohjelmat joita käytetään. Sopimuskauden päätyttyä voit tehdä yhden nopeudenlaskun per vuosi kustannuksetta. Normaalihinta 25€/kerta. Peruuttamislomake löytyy osoitteesta www.jnt.fi tai soita numeroon 06 786 8222.