Katso Formula 1 C More Sport kanavapaketilla

17.3. asettuvat Valtteri Bottas, Kimi Räikkönen, Lewis Hamilton ja monet muut lähtölinjalle kauden ensimmäisessä Formula 1 -osakilpailussa. Alkava kausi 70. F1-kausi, ja se alkaa 17.3. Australiassa ja päättyy 1.12. Abu Dhabissa. 

C More Sport -kanavapaketilla voit seurata suomalaisten ajomenestystä radoilla ympäri maailman. 29,95 €:n kuukausihinta sisältää seuraavat kanavat: C More Max, C More Max HD, C More Sport 1, C More Sport 1 HD, C More Sport 2 sekä C More Sport HD. Huomioithan, että HD-kanavat edellyttävät näkyäkseen HD-laitteistoa. Kanavapaketin sitoutumisaika on kokonainen kalenterikuukausi. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa.

Formula 1:n lisäksi C More -kanavat näyttävät myös GP2- ja GP3-sarjoja, Moto GP:tä sekä monipuolisen kattauksen jääkiekkoa mukaan lukien miesten MM-kisat, parhaat CHL-ottelut ja Ruotsin SHL:n huippuottelut.  Kanavat lähettävät myös jalkapalloa. Voit seurata UEFA Champions Leaguen, UEFA Europa Leaguen, La Ligan ja Ranskan cupin otteluita. Yleisurheilusta kiinnostuneille tarjolla on IAAF Diamond League ja World Challenge. Tennisfanit voivat seurata ATP-turnauksia, ja golfin ystävät näkevät C More -kanavilla myös PGA Tourin. Lisäksi raviurheilua näytetään kuutena päivänä viikossa.

 

C More Sport kampanja

Tällä hetkellä tarjoamme myös C More Sport kampanjaa jos haluat seurata kanavien urheilutarjontaa kokonaisen vuoden ajan. Kun tilaat C More Sport-paketin nyt, niin saat ensimmäiset kaksi kuukaudet maksutta. Kaksi kuukautta hintaan 0€ ja tämän jälkeen 10 kuukautta hintaan 29,95€/kuukausi. Tilaus jatkuu 12 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana ellei kanavapakettia irtisanota. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä.

 

Kanavapaketin tilaat helposti asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi. Voit myös tilata kanavapaketin kaupassamme, löydät meidät Alholminkadulta 3, Pietarsaari.