Käytettyjen puhelimien ja tablettien keräys vähävaraisten lasten ja nuorten hyväksi

Auta meitä auttamaan!
Joulukuun aikana järjestämme taas keräyksen, jossa keräämme käytettyjä älypuhelimia sekä tabletteja Pietarsaaren seudun vähävaraisten lasten ja nuorten hyväksi. Otamme vastaan puhelimet ja tabletit ja autamme vanhan sisällön poistamisessa, ennen kuin ne annetaan diakonialle. Diakoniatyöntekijät välittivät ne eteenpäin eniten tarvitseville. Vastaanottajat ovat nuoret perheissä, joissa tarvitaan fyysiseen, henkiseen tai sosiaaliseen toimintakykyyn liittyvää tukea.
Viimevuotinen keräys oli menestys ja toivomme että myös tänä vuonna kodeista löytyy ylimääräisiä puhelimia ja tabletteja, jotka voisivat saada uuden elämän perheissä, joissa kampaillaan toimeen tulemisen kanssa päivittäin.

Miten toimin?
Etsi käytetyt älypuhelimesi ja tablettisi ja tuo ne Pietarsaaren Multitronic | JNT-myymälään viimeistään keskiviikkona 21.12 (avoinna arkisin klo 9–17, lauantaisin klo 10–14). Laitteiden tulee olla ehjiä ja toimivia, mielellään yhteensopivien ja toimivien latureiden kera. Tyhjennä mielelläsi laite valmiiksi puhelinnumeroista, valokuvista ja muusta sisällöstä, mikäli tiedät miten toimia, muuten kauppamme henkilökunta auttaa tyhjentämisessä. Henkilökuntamme tarkastaa joka tapauksessa kaikki kerätyt laitteet ennen niiden luovuttamista diakonialle. Kiitos avustasi sekä ihmisten että ympäristön hyväksi!