Kilpailu Kuvankaunis Pohjanmaa 2018

Nyt jos koskaan ulkona on satumaailma, eikös vain? Säteileviä lumihankia ja kevätauringon ensimmäisiä haparoivia säteitä. Toisin sanoen täydellinen aika suositun ”Kuvankaunis Pohjanmaa” valokuvauskilpailumme uusinnalle. Vangitse kaunis maakuntamme talviasussaan ja jaa sen ihanuus kanssamme. Kilpailukuvat voit lähettää sähköpostitse osoitteeseen: foto[a]jnt.fi. Voit myös julkaista kuvasi Facebook tapahtumassa Bildsköna Österbottem | Kuvankaunis Pohjanmaa tai jakaa sen Facebookissa ja Instagramissa hashtagilla #Kuvankaunis Pohjanmaa. Kolme parasta saavat lisäksi hienoja palkintoja JNT:ltä!

Kilpailu on meneillä 14.3.2018 – 31.3.2018

Palkinnot:
Lahjakortti JNT | Multitronic kauppaan.

1 sija: 200€
2 sija: 100€
3 sija: 50€

Säännöt:
– Kilpailevat kuvat on lähetettävä sähköpostitse, jaettava tässä tapahtumassa tai jaettava Facebookissa tai Instagramissa häshtägillä #KuvankaunisPohjanmaa viimeistään 31/3 2018.
– JNT valitsee 5 kuvaa jotka menevät finaaliin. Finaalikuvat ovat esitellään Facebookissa ja Instagramissa. 
– JNT valitsee kolme voittajaa. Voittajakuvat julkaistaan Facebookissa ja Instagramissa. Otamme yhteyttä voittajiin Facebookin, Instagramin tai sähköpostin kautta, riippuen siitä, miten voittaja on lähettänyt kilpailevan kuvan meille. 
– JNT:llä on oikeus hylätä kuvat, jotka koetaan epäasiallisiksi.
– JNT:llä on oikeus jakaa kilpailevat kuvat elektronisilla sivuillaan, sosiaalisissa mediakanavissa ja asiakaslehdessä nimeltä Stream.
– JNT:llä on oikeus käyttää 3 voittajan kuvia markkinoinnissaan.

 

Osallistu sinäkin!