Kokeile mobiili IPTV-palveluamme

Kaikki IPTV-asiakkaamme voivat kokeilla kätevää mobiilia IPTV-palveluamme veloituksetta kahden kuukauden ajan. Mobiilin IPTV-palvelun käyttö edellyttää meiltä tilattua aktiivista IPTV-palvelua. 

Mobiilin IPTV:n avulla voit katsella televisiota missä haluatkin, esimerkiksi autossa, kesämökillä tai ulkomaanmatkalla. Palvelun avulla voit katsella televisiota lukulaitteelta, tietokoneelta tai matkapuhelimesta. Voit katsella televisiota jopa kolmelta laitteelta samanaikaisesti, mikä on varsin hyödyllinen ominaisuus, jos perheenjäsenet haluavat katsella eri ohjelmia.

Mobiili IPTV toimii sovelluksella, joka on ladattavissa veloituksetta ja toimii iOS- ja Android-laitteilla. Lisäpakettien katsominen ei ole mahdollista mobiilin IPTV-palvelun kautta.

Kampanja on voimassa 1.2.–31.3.2019 ja edellyttää neljän kuukauden sitoutumisaikaa. Kaksi kuukautta hintaan 0 €/kuukausi ja kaksi kuukautta hintaan 5 €/kuukausi.

Voit tilata palvelun helposti oman IPTV-boksisi kautta tai ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222, asiakaspalvelu[a]jnt.fi. Palvelemme arkisin klo 8–16.30.