Kuitu Open 20.12 – 8.1

Laajakaistaasiakkaat jotka on kytketty JNT:n kuituverkkoon saavat Joulun ja Uudenvuoden aikana kokeilla JNT:n kuituverkon maximinopeutta ilman lisämaksua. Etu koskee myös asiakkaita joilla on JNT:n laajakaista-palvelu osuuskuntien kuituverkoissa.

Pidämme kuituhanat avoina 20.12.2019-8.1.2020 ja teoreettinen maksiminopeus tarjotaan JNT:n verkossa siellä missä se on teknillisesti mahdollista. Teoreettiseen maksiminopeuteen pääseminen edellyttää että päätelaite on kytketty kaapelilla modeemiin. Taloyhtiöissä kiinteistön sisäverkko voi vaikuttaa nopeuteen.

Voi olla että sinun on uudelleenkäynnistettävä modeemisi ennen kuin uusi nopeus toimii. Muuten etu ei vaadi sinulta toimenpiteitä. 8.1 jälkeen nopeus palautuu automaattisesti normaaliksi. Asiakkailla  joilla on jo vastaava palvelu eivät saa hyvitystä tarjouksen aikana.

Mikäli haluatte tarkistaa liittymän nopeuden esim. www.speedtest.net sivuilla, huomioikaa, että teillä on oltava verkkokaapeli (CAT 6) kytkettynä tietokoneen ja kuitumodeemin välillä sekä tietokone, jonka verkkokortti suoriutuu 1000 MBit/s nopeudesta, saadaksenne täsmällisen mittaustuloksen.

KuituOpen ei koskee yritysasiakkaita.

Jos haluat KuituOpen-tapahtuman jälkeen päivittää internetnopeuttasi, voit tutustua kampanjatarjouksiin tästä.

 

Hyvää Joulua ja Onnellista Uutta Vuotta 2020 toivotta JNT!