Kuitu Open – joulu 2023

Tänäkin vuonna nopein joululahja tulee JNT:ltä. Laajakaistasiakkaat, jotka ovat kytketyt JNT:n kuituverkkoon saavat joulun ja uudenvuoden aikana kokeilla internetin maksiminopeutta ilman lisämaksua. Hyödyn saavat myös JNT:n internetpalvelun asiakkaat osakeomistetuissa kuituverkoissa. Hyödynnä Kuitu Open 21.12.2023–3.1.2024.

Saatat joutua käynnistämään modeemin uudelleen saadaksesi maksiminopeuden toimimaan. Edun hyödyntäminen ei vaadi sinulta muita toimenpiteitä. Teoreettinen maksiminopeus toimitetaan JNT:n verkoissa siellä missä se on teknisesti mahdollista. Maksiminopeuden saavuttaminen edellyttää, että modeemi on kytketty kaapelilla päälaitteeseen. Langatonta internetiä käytettäessä nopeus heikkenee aina jonkin verran. 

Halutessasi tarkistaa nettinopeutesi voit tehdä sen esim. osoitteessa www.bittimittari.fi. Luotettava mittatulos vaatii verkkokaapelin (CAT6) kuitumodeemista tietokoneeseen, sekä tietokoneen, jonka verkkokortti tukee 1000 Mbit/s:n nopeutta. Huomaa, että internetin nopeutettu yhteys ei toimi, jos laitteesi ei pysty siihen.

3. tammikuuta 2024 jälkeen nettiyhteytesi nopeus palaa automaattisesti ennalleen. Asiakkaat, joilla on entuudestaan maksiminopeus eivät saa vastiketta lahjastamme. Kuitu Open ei koske yritysasiakkaita.

Mikäli haluat nopeuttaa nettiyhteytesi Kuitu Open-kauden jälkeen, katso kampanjatarjouksemme täältä. Voit tilata helposti uuden internet-palvelun itsepalvelustamme, selfie.jnt.fi, tai ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme asiakaspalvelu[a]jnt.fi tai 06 786 8222.