Maaliskuun bonuskanavat

Rakastatko kaikenlaisia autoja ja moottoreita? Siinä tapauksessa pidä silmällä Motors TVtä, joka on IPTV:n bonuskanava maaliskuussa. Motors TV -kanava keskittyy täysin moottoriurheiluun ja tarjoaa suoria lähetyksiä, koosteita, uutisia, makasiiniohjelmia sekä dokumentteja eri sarjoista. Voit katsella ohjelmia kuten Porsche Cup, 24H-ajot, FIA European Truck Championship, Drag Racing sekä moottoripyörien Trial ja Supermoto. Kanava on englanninkielinen.

Motors TV-kanavan voit tilata lisäkanavana hintaan 3,30€/kk, jos haluat jatkaa kanavan katselua 28.2. jälkeen.

Bonuskanava löytyy aina kanavapaikalta 20.

 

Maaliskuun bonsukanava kaapeli-TV:ssä on Animal Planet. Animal Planet esittelee eläinkunnan tavalla, jota on harvoin nähty. Kanavalla kohdataan villieläimiä niiden omissa elinympäristöissään viidakossa, ilmassa, savannilla ja meressä sekä tutustutaan lemmikkieläimien elämään aivan uusin silmin. Animal Planetin ohjelmisto sopii koko perheelle perheen pienimmistä lähtien. Englanninkielinen, suomeksi tekstitetty.

Jos haluat jatkaa Animal Planet kanavan katsomista 31.3.2018 jälkeen niin löydät sen Elisa Mix S paketista. Elisa Mix S kanavapaketin koko sisällön löydät täältä.

Bonuskanavan löydät kanavapaikalta 61.