Maaliskuun kampanjat

ADSL

Surffaa M

Tilaa ADSL Surffaa M 12 tai 24 kuukaudeksi ja saat liittymän alennettuun hintaan 25,90€/kuukausi. Valitset itse jos teet 12 tai 24 kuukauden sopimuksen. Lisää tietoa löydät täältä. 

 

JNT Kuitu

Täyttä Vauhtia 100/100 Mbit/s

Nyt sinulla on mahdollisuus hankkia laajakaista 100/100 Mbit/s kuidun kautta hintaan 29,90€/kuukaudessa. Valitset itse jos haluat tilata 12 tai 24 kuukautta. Lisää tietoa löydät täältä.

 

Supernopea 500/100 Mbit/s 

Kokeile nopeinta kuituliittymäämme 500/100 Mbit/s todella edulliseen hintaan 29,90€/kuukausi kolmen kuukauden ajan, tämän jälkeen kampanjahintaan 39,90€/kuukausi yhdeksän kuukauden ajan. Kampanja edellyttää 12 kuukauden sitovaa sopimusta. Lisää tietoa löydät täältä.

 

Täyttä Vauhtia osuuskuntien omistamissa kuituverkoissa

Tarjoamme Täyttä Vauhtia 100/100 Mbit/s-kampanjaa myös osuuskuntien omistamissa kuituverkoissa. Saat 100/100 Mbit/s liittymän hintaan 14,90€/kuukausi, 12 tai 24 kuukauden ajan. Tämän lisäksi osuuskunnalle on maksettava verkkomaksu. Lisää tietoa löydät täältä.

 

TV-kampanjat

IPTV

Mobiili IPTV
Kokeile mobiili IPTV-palveluamme maksutta kahden kuukauden ajan, tämän jälkeen seuraa kaksi kuukautta hintaan 5€/kuukausi. Kampanja edellyttää 4 kuukauden sitovaa sopimusta ja Mobiilin IPTV-palvelun käyttö edellyttää meiltä tilattua aktiivista IPTV-palvelua. Voit tilata kampanjan aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa.Kampanja on voimassa 15.4.2019 asti.

 
Kaapeli-TV kanavapaketit:

C More – Elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia

C More -paketti tarjoaa yli 300 elokuvaensi-iltaa vuodessa, uutuussarjoja, laadukkaita dokumentteja ja suosittuja lastenohjelmia. Hollywoodin elokuvayhtiöiden kanssa solmitut yksinoikeussopimukset takaavat lukuisten kassamagneettien näkymisen C Moren kanavilla. Sarjojen ystäviä hemmotellaan kansainvälisillä uutuussarjoilla ja skandinaavisilla laatusarjoilla. C More -paketti sisältää myös lasten oman C More Juniori -kanavan.

Seuraavat kanavat sisältyvät C More pakettiin:

C More First, C More First HD, C More Hits, C More Hits HD, C More Stars, C More Series, C More Series HD, SF-Kanalen, C More Juniori, C More Juniori HD

Tilaa C More nyt niin saat paketin kampanjahintaan 9,95€/kuukausi (normaalihinta 14,95€/kuukausi). Etu on 5€/kuukausi ja kampanja on toistaiseksi voimassa oleva. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä.

 

Viasat Sport – Urheiluintoilijalle

Viasat Sport-paketilla näet muun muassa kaikki NHL-ottelut sekä Jokereiden KHL-ottelut. Tarjolla on myös Valioliiga, Belgian liiga, Skotlannin liiga, Ranskan liiga, Bundesliiga, Nations Legue sekä Saksan cupin, Englannin FA-cupin sekä Espanjan cupkin huippuottelut. Muu kanavilta tuleva urheilu on golf, NFL, koripallon Euroleague sekä Nascar ja speedway moottoriurheilua.

Seuraavat kanavat sisältyvät Viasat Sport -pakettiin:

Viasat Golf, Viasat Golf HD, Viasat Hockey, Viasat Hockey HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Urheilu, Viasat Urheilu HD, Viasat Jalkapallo HD, Viasat Fotboll HD, Viasat Sport, Viasat Sport HD, Viasat Sport Premium HD, Viasat Xtra 1-5

Tilaa Viasat Sport nyt niin saat ensimmäisen kuukauden maksutta. Ensimmäinen kuukausi 0€ + 5 kuukautta hintaan 34,95€/kuukausi. Tilaus jatkuu 6 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä.

 

Viasat Viihde – Elokuvia, sarjoja ja lastenohjelmia

Viasat Viihde on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joista näet ensi-iltaelokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Viasat Viihde sisältää seuraavat kanavat:

Boomerang, Disney Channel, Disney XD, Disney Junior, Cartoon Network, Nat Geo Wild, Nat Geo Wild HD, Viasat Film Premiere , Viasat Film Premiere HD, Viasat Film Family, Viasat Film Action, Viasat Film Action HD, Viasat Film Hits, Viasat Film Hits HD, Viasat History, Viasat History HD, Viasat Explore, Viasat Explore HD, Viasat Nature, Viasat Nature HD, Blue Hustler

Tilaa Viasat Viihde nyt niin saat kolme kuukautta kampanjahintaan 15€/kuukausi (normaalihinta 19,95€/kuukausi). Tilaus jatkuu 3 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä.

 

C More Sport – Formula 1, miesten MM-kisat, UEFA Champions League, UEFA Europa League ja paljon muuta

Kanavapaketti tarjoaa sekoituksen moottoriurheilua, jääkiekkoa, jalkapalloa, tennistä, golfia ja raveja. Mukana on Formula 1, GP2 ja GP3- sarjat, ratamoottoripyöräilyn MotoGP, monipuolista huippujääkiekkoa: miesten MM-kisat, Euroopan parhaat CHL:ssä ja Ruotsin huiput SHL:ssä, sekä huippufutista: UEFA Champions League, UEFA Europa League, La Liga ja Ranskan Cup. Mukana on yleisurheilun hallikisat, IAAF:n Timanttiliiga ja World Challenge, tenniksen ATP-turnauksia, golfin PGA Tour ja raveja kuutena päivänä viikossa.

C More Sport sisältää seuraavat kanavat:

C More Max, C More Max HD, C More Sport 1, C More Sport 1 HD, C More Sport 2, C More Sport 2 HD.

Tilaa C More Sport nyt niin saat ensimmäiset kaksi kuukauden maksutta. Kaksi kuukausi 0€ + 10 kuukautta hintaan 29,95€/kuukausi. Tilaus jatkuu 12 kuukauden määräajan jälkeen automaattisesti normaalihinnalla toistaiseksi voimassa olevana. Voit tilata paketin aloitus- ja päättymispäivämäärän jo tilausvaiheessa. Tarjous on voimassa kaapeli-TV:ssä.

 

Kanavapaketit tilaat helposti asiakaspalvelumme kautta, puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi.