Muutoksia c more:n kanavapaketeissa

Tärkeää tietoa asiakkaille, joilla on jokin seuraavista kanavapaketeista: C More, C More Sport, C More Total tai Liigapassi.

Kanavayhtiö MTV, joka omistaa C Moren, uudistaa C More –tuotevalikoiman nimen ja sisällön. Jatkossa C Moren tuoteperhe on MTV Katsomo+.

C More kanavapaketti

Kanavapaketti C More on jatkossa MTV Katsomo+ ja Kanavapaketti viihde. Kanavapaketin tarjontaan ei tule muutoksia, vaan se näyttää edelleen samaa laajaa ohjelmavalikoimaa kuin ennenkin. Myös jatkossa näet kotimaisia ja kansainvälisiä sarjoja, elokuvia, reality-ohjelmia ja viihdettä koko perheelle.

Kanavapaikat ja kanavapaketin hinta pysyvät ennallaan, eikä tämä vaadi toimenpiteitä sinulta.

Seuraavat kanavat sisältyvät kanavapakettiisi: MTV Aitio, MTV Viihde, MTV Juniori ja SF kanalen.

Kanavapaketit C More Sport, C More Total ja Liigapassi

C More Sport, C More Total ja Liigapassi -kanavapaketit päättyvät 10. lokakuuta 2023. Samalla kanavapakettisi päivittyy automaattisesti. Uuden kanavapaketin nimi on ’MTV Katsomo+ ja Kanavapaketti viihde ja urheilu’. Jatkossa saat käyttöösi entistä enemmän kanavia. Laajaan viihdesisältövalikoimaan kuuluu MTV:n vahva urheilutarjonta, mukaan lukien jääkiekon kotimainen Liiga, sekä kotimaiset ja kansainväliset sarjat, elokuvat ja reality-ohjelmat. Kanavapaketti tarjoaa viihdettä koko perheelle.

Tilauksesi siirtyy automaattisesti MTV Katsomo+ ja viihde ja urheilu -kanavapakettiin 10.10.2023, tämä ei siis vaadi toimenpiteitä sinulta. Kanavapaketin hinta on 1.2.2024 alkaen 44,95 €/kk. Tämä tarkoittaa, että voit katsoa uutta kanavapakettia samaan hintaan kuin ennenkin noin neljän kuukauden ajan, ennen kuin hinnanmuutos astuu voimaan.

Seuraavat kanavat sisältyvät uuteen kanavapakettiisi: MTV Urheilu 1 (HD), MTV Urheilu 2 (HD), MTV Urheilu 3 (HD), MTV Max (HD), MTV Liiga 1 – 7, MTV Aitio (HD), MTV Viihde (HD), MTV Juniori ja SF-Kanalen.

Jos et hyväksy muutosta, sinulla on oikeus irtisanoa kanavapakettisi. Tässä tapauksessa tilaus on irtisanottava viimeistään 31.12.2023 JNT:n asiakaspalvelun kautta. Jos irtisanot paketin tämän päivämäärän jälkeen, sovelletaan yleisiä peruutusehtoja ja irtisanomisaika on kokonainen kalenterikuukausi.

Suoratoistopalvelu C More on jatkossa MTV Katsomo+

Koskee vain IPTV-asiakkaita.
MTV Katsomo+ kanavapaketilla saat myös pääsyn vastaavaan sisältöön uudessa MTV Katsomo+ -suoratoistopalvelussa, ja voit katsoa MTV3, MTV SUB, MTV AVA ja MTV UutisLive-kanavat suorana. Entinen C More -suoratoistopalvelu poistuu, ja nykyiset käyttäjät siirtyvät uuteen MTV Katsomo+ -suoratoistopalveluun vuoden 2023 lopussa.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos haluat lisätietoja, pyydämme sinua ystävällisesti olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme: puh. 06 786 8222 (klo 9–16.30) tai sähköpostitse: asiakaspalvelu[a]jnt.fi.