Muutoksia MTV:n kanavapaketeissa

MTV poistaa kaksi kanavaa kanavapaketeistaan vuodelle 2017. Dokumenttikanava MTV Fakta, joka sisältyy MTV Total kanavapakettiin, poistuu nykymuodossaan kanavavalikoimasta. MTV Fakta ei ole katseltavissa kaapeli-tv-, ja IPTV-verkossa 1.1.2017 lähtien.

Voit kuitenkin myös tulevaisuudessa nauttia dokumenteista MTV Total paketilla. Vuodenvaihteen jälkeen MTV nimittäin keskittää dokumenttisisältöisen ohjelmatarjonnan muille MTV Totalin kanaville. Myös C More kanavat tarjoavat ajankohtaisia ja kiinnostavia dokumentteja sarjojen ja elokuvien lisäksi.

C More Tennis joka sisältyy MTV Total-, MTV Total Sport- sekä C More- kanavapaketteihin poistuu myös kanavavalikoimasta 1.1.2017 lähtien. Hyvät uutiset ovat että tennis ei kuitenkaan hävia MTV Total ja MTV Total Sportin ohjelmistosta. Tennistä lähetetään muilla MTV Total ja MTV Total Sportin kanavilla 1.1.2017 lähtien.

Lisätietoa muutoksista saat tarvittaessa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse 06 786 8222 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@jnt.fi