NHL-KAUSI ALKAA!

Vihdoin on odotus ohi, NHL-kausi 2020-2021 alkaa 13. tammikuuta. Kaikki ottelut ovat katsottavissa Elisa Viihde Viaplayssa ja useimmat ottelut voi nähdä V Sport kanavissa.

Hyvää pitää mielessä kaudelta 2020-2021 on se että voi katsoa Viaplayn NHL-Studio joka viikonloppu. Ensimmäinen studioohjelma alkaa 16.1 från kl. 19.30, New Jersey Devils – Boston Bruins ottelun aikana. Asiantuntijat selostavat ja seuraavat tärkeitä numeroita ja pelaajia. Tätä et halua jäädä paitsi!

Joukkueet pelaavat 56 runkosarjapeliä ja he ovat jaetut neljään divisionaan, mistä neljä parasta jokaisesta divisioonasta etenevät playoffiin. Pelaajasiirtojen takaraja (trade deadline) umpeutuu 12.4. klo 22:00 Suomen aikaa. Runkosarjan viimeinen ottelupäivä on 8. toukokuuta, ja Stanley Cupin pudotuspelit alkavat 11.5.

Count down kohti NHL-kauden avausottelua pitää sisällään viime kausien Stanley Cupin finaalien lisäksi studio-ohjelmaa kaikista neljästä divisioonasta, suomalaispelaajista, ensimmäisen pelipäivän otteluista ja lisäksi ohjelmistossa nähdään poikkeavan kauden erikoisuuksiin keskittyvä kausiennakko. Katsottavissa V sport jääkiekko -kanavalla ja Elisa Viihde Viaplayssa.

Muutamia pelaajia, joiden otteita kannattaa seurata kauden alkaessa; Jesse Puljujärvi (Edmonton Oilers). Toinen yritys NHL:ssä – kuinka käy tällä kertaa? Kärpissä tulosta tehnyt hyökkääjä on kerännyt kehuja harjoitusleirillä – riittääkö rahkeet tulosta tekevään rooliin? Toronto Maple Leafsin paidassa NHL:ään murtautunut Kasperi Kapanen pelaa nyt ensimmäiset pelinsä Penguinsissa. Kapanen pääsee todistamaan taitonsa itse Sidney Crosbyn rinnalla, joten nyt voidaan puhua todellisesta näyttöpaikasta. Mikael Granlund, Nashville Predators, yli 500 NHL-ottelua pelannut Granlund pelaa nyt tähänastisen uransa tärkeimmän kauden. Yhden vuoden sopimuksen Predatorsin kanssa tehnyt suomalainen tulee näyttämään minkälaisen roolin pelaaja hän on NHL:ssä, nyt ja jatkossa. Mikko Lehtonen, KHL:stä ulos kasvanutta Lehtosta on pidetty parhaana NHL:n ulkopuolella pelaavana puolustajana. Murtautuuko Lehtonen samanlaiseen rooliin NHL:ssä legendaarisessa Maple Leafs -paidassa? Tämän seuraaminen on jokaisen suomalaisen kiekkokatsojan ’to do’-listalla Miro Heiskanen, on Dallas Starsin 21-vuotiaan suomalaispuolustajan tulokassopimuksen viimeinen kausi, ja odotukset kasvavat entisestään. Heiskanen dominoi viime pudotuspeleissä, ja nyt pohditaan onko hänen osaltaan jopa parhaalle puolustajalle ojennettava Norris Trophy realismia?

V Sport – kanavapaketti

34,95 € / kk

V Sport Jääkiekko

29,95 € / kk

Mikäli haluat paitsi urheilua katsoa myös elokuvia löytyy V Premium paketti hintaan 39,95 € kuukaudessa. Voit tilata kanavat asiakaspalvelu@jnt.fi tai puh. 06 786 8222 tai Multitronic JNT kaupoista Vaasassa tai Pietarsaaresta.

Jos sinulla on JNT:ltä hankittu Viasat kanavapaketti siihen sisältyy suoratoistopalvelu Elisa Viihde Viaplay! Elisa Viihde Viaplayn valikoima riippuu siitä minkälainen kanavapaketti sinulla on.

Kaapeli-TV asiakas: Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi aktivointikoodin, puh 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi. Siirry osoitteeseen signup.viaplay.fi aktivoidaksesi Elisa Viihde Viaplay-palvelun, valitse palveluntarjoajaksi ”JNT”.

IPTV asiakas: Siirry osoitteeseen signup.viaplay.fi aktivoidaksesi Elisa Viihde Viaplay-palvelun, valitse palveluntarjoajaksi ”JNT-IPTV”. Käytä käyttäjätunnustasi, jolla kirjaudut IPTV-palveluun, ja luo sitten Elisa Viihde Viaplay-käyttäjänimi noudattamalla ohjeita.