Ota IPTV mukaan matkaan tänä kesänä – hanki mobiili IPTV

Lomakausi on alkanut, kesä on parhaimmillaan ja meillä on yhä vähemmän aikaa istua kotona TV:n ääressä. Emme kuitenkaan halua missata suosikkisarjaa eikä futiksen MM otteluja, ja sateisena iltana on kiva katsoa hyvää leffaa.

Mobiili-IPTV mahdollistaa television katsomisen tabletilla ja matkapuhelimella paikasta riippumatta. Palvelu maksaa 5€ kuussa ja voit katsoa TV:tä kolmella laitteella yhtä aikaa. Mobiili-IPTV -sovellus toimii iOS- ja Android- laitteilla Suomessa sekä Ahvenanmaalla. Voidaksesi käyttää sovellusta, tulee sinulla olla IPTV-peruspaketti.

Nauhoituspalvelut ReTV ja Spin+ ovat käytettävissä myös mobiili-IPTV:ssä, joten voit sekä nauhoittaa että katsoa nauhoitettuja ohjelmia mobiilin IPTV:n kautta.

Mobiili-IPTV-palvelun tilaat helposti oman IPTV-boksin kautta. Löydät sen kauppa-ikonin alta. Voit myös ottaa yhteyttä meihin niin aktivoimme palvelun sinulle.

JNT asiakaspalvelu
06 786 8222
asiakaspalvelu[a]jnt.fi

Kanavatarjonta on hieman rajoitettu Mobiilissa IPTV-palvelussa ja kanavapaketit eivät ole mahdollisia tekijänoikeussääntöjen johdosta.