Sport-kanavapaketin sisältömuutoksia

Sport-kanavapaketin tilaajana haluamme tiedottaa sinua sisältömuutoksista jotka koskevat kanavapakettia. Muutokset tapahtuvat helmikuun aikana jolloin kanavapaketti saa lisävahvistusta Fight Sports HD-kanavasta. Kanava joka on erikoistunut kamppailulajeihin näkyy 10.2.2017 alkaen kanavapaikalla 168 jos sinulla on HD-laitteet

Tämä tarkoittaa myös sitä että TRACE Sport Stars –kanava joka aikaisemmin on näkynyt kanavapaikalla 168 ei tulevaisuudessa sisälly kanavavalikoimaan. Kanavamuutokset eivät vaikuta kanavapaketin hintaan. 

Mikäli et näe kanavaa tulee sinun tehdä kanavahaku TV:lle tai digiboksille laitteen käyttöohjeen mukaisesti.

 

Fight Sports HD tarjoaa monipuolisen kattauksen kamppailu-urheilua HD-laatuisena. Kanavan kautta voit seurata nyrkkeilyä, potkunyrkkeilyä, MMA-otteluita, sumoa, karatea ja judoa. Suorien ottelulähetysten lisäksi kanavalla nähdään kampailu-urheilu uutisia sekä dokumentteja ja reality-sarjoja. Kanava on englanninkielinen.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti koituvaa harmia. Lisätietoja saat ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse (06) 786 8222 tai sähköpostitse asiakaspalvelu@jnt.fi.