Suoratoistopalvelu Katsomo+ sisältyy MTV:n kanavapaketteihin

Katsomo+ -suoratoistopalvelu sisältyy aina hintaan, kun tilaat MTV-kanavapaketin JNT:ltä!

Katsomo+ sisältyy MTV-paketti tilauksiin sekä kaapeli-TV:ssä että IPTV:ssä, ja tämä koskee myös sinua, jolla jo on MTV-paketti tilaus JNT:n kautta. Katsomo+ -palvelulla voit katsoa elokuvia, sarjoja, lasten suosikkeja ja urheilua smart-TV:lläsi tai älypuhelimessasi.

Katsomo+ -palvelun sisältö vaihtelee sen mukaan, minkä MTV-paketin tilaat. Jos tilaat MTV Katsomo+ ja kanavapaketti Viihde -paketin, saat käyttöösi sarjat ja elokuvat, ja jos tilaat MTV Katsomo+ ja kanavapaketti Viihde ja Urheilu -paketin, saat käyttöösi sarjat, elokuvat sekä urheilun.

Kaapeli-TV-asiakas, tutustu MTV-paketteihimme painamalla tästä.
IPTV-asiakas, tutustu MTV-paketteihimme painamalla tästä.

Kaapeli-tv-asiakkaanamme tilaat kanavapaketteja helposti asiakaspalvelumme kautta, puh 06 786 8222  tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi. Palvelemme arkisin klo 9–16.30. Kesäkuun 17. päivästä elokuun 9. päivään palvelemme klo 9–16

IPTV-asiakkaanamme tilaat kanavapaketteja helposti oman IPTV-boksin kautta tai asiakaspalvelustamme. Katso yhteystiedot yllä.

Jotta voit aloittaa suoratoistopalvelun käytön, sinun on aktivoitava se. Voit tehdä sen helposti noudattamalla alla olevia ohjeita:

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi Käyttäjätunnuksesi, puh 06 786 8222  tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi.
  2. Siirry osoitteeseen https://www.mtv.fi/
  3. Paina oikeassa yläkulmassa olevaa Kirjaudu-sanaa, tämän jälkeen ruudun alareunasta löytyy Aktivoi tili operaattorin kautta, paina tätä
  4. Operaattori-ruutuun valitset KTV/IPTV kanavatoimittajasi
  5. Täytä JNT:ltä saamasi Käyttäjätunnus-ruutuun
  6. Täytä postinumerosi Postinumero-ruutuun (postinumeron on oltava sama kuin olet ilmoittanut JNT:lle)
  7. Noudata tämän jälkeen ohjeita