Tammikuun bonuskanavat

Kaapeli-TV: Brava HD

Tammikuun bonuskanava kaapeli-TV:ssä on Brava HD. Nähdäksesi kanavan on sinulla oltava kaapeli-tv-kortti sekä HD-laitteisto. Brava HD on suosittu musiikkikanava, jonka painopisteenä on klassinen musiikki. Kanavalta voit katsoa esimerkiksi oopperaa ja balettia. Kanavan lähetykset ovat Full HD-laadussa ja äänenlaatu tekee kokemuksesta suurenmoisen. Brava HD kanavan löydät kanavapaikalta 61.

Mikäli haluat katsoa Brava HD:ta 31.1.2018 jälkeen, löydät sen Elisa Mix-paketeista, vapaavalintaisten kanavien joukosta.

Elisa Mix S. Hinta 9,90€/kuukausi

Elisa Mix M: Hinta 19,90€/kuukausi

Elisa Mix L: Hinta 29,90€/kuukausi

Lisää tietoa kaapeli-TV kanavapaketeistamme löydät täältä.

 

IPTV – Viasat Nature

Kaikki IPTV-asiakkaat voivat tammikuun alussa nähdä bonuskanavan Viasat Nature. Viasat Nature on koko perheen luontokanava, joka tarjoaa korkeatasoisia eläin- ja luontodokumentteja läheltä ja kaukaa. Kanavan löydät kanavapaikalta 20.

Mikäli haluat jatkaa Viasat Nature kanavan katsomista 8.1.2018 jälkeen löydät kanavan lisäkanavien joukosta. Viasat Nature kanavan saat lisäkanavana hintaan 3,30€/kuukausi. Viasat Nature kanava sisältyy myös kanavapaketteihin Viasat Viihde, normaalihinta 19,95€/kuukausi ja Viasat Kulta, normaalihinta 39,95/kuukausi. Kanavan löydät myös Mix Á la carte -kanavien parista. Mix Á la carte -paketeilla saat vapaasti suunnitella oman kanavapakettisi ja valita kanavia oman makusi mukaan. Kanavapaketeissa voit valita kolme kanavaa hintaan 4,95€/kuukausi, viisi kanavaa hintaan 6,95€/kuukausi tai kahdeksan kanavaa edulliseen hintaan 8,95€/kuukausi.

Täältä löydät lisää tietoa Mix À la carte -paketeista sekä koko kanavalistan.

Täältä löydät kaikki IPTV-kanavapakettimme.