TEHOKAS INTERNET SINUN EHDOILLASI – NYT VOIT MYÖS VUOKRATA KUIDUN

Nettiyhteys JNT Kuidun kautta on optimaalinen ratkaisu. Kuituyhteys on nopea, luotettava ja tehokas, ja sillä on tärkeä tehtävä yhä useammassa pohjanmaalaisessa kodissa. Nyt kuidun voi myös vuokrata, mikä helpottaa huomattavasti päätöstä niiden osalta, jotka miettivät liittymämaksua.

– Vuokraliittymästä maksat vain kuukausimaksun. Se on kätevä tapa saada vakaa ja nopea kuituyhteys. Saat vapaasti valita haluamasi nopeuden, ja voimme sitten räätälöidä sinun tarpeisiisi täydellisesti sopivan yhteyden, kertoo Håkan Löfqvist JNT:n kuitutiimistä.

Toimimme tällä hetkellä koko Pohjanmaan alueella. Valmiiksi rakennetuilla alueilla tarvitaan vain soitto ja toimitusaika on lyhyt. Muilla alueilla JNT tekee aktiivisesti töitä uusien kuituverkkojen rakentamiseksi.

– Kaikkia JNT Kuitu -liittymästä kiinnostuneita pyydetään siksi ottamaan yhteyttä Kuitutiimiimme tai ilmoittamaan halukkuudestaan kotisivujemme kautta. Kiinnostusilmoitukset auttavat meitä löytämään asiakkaat, jotka tarvitsevat palvelujamme, Löfqvist korostaa.

– Teemme työtä siellä, missä kiinnostusta on. Ne kylät ja alueet, joilla ei vielä ole kuituyhteyttä, hyötyvät paljon siitä, että tarttuvat tilaisuuteen ja valitsevat JNT:n palveluntarjoajaksi. Liikumme ilmaiseksi Pohjanmaalla tiedottamassa asiasta kiinnostuneita ja vastaamassa kysymyksiin.

JNT:llä on toimipiste Vaasassa, ja se on vahvasti läsnä Vaasan seudulla. Tavoitteena on jatkuva kasvu.

– Olemme siellä, missä asiakkaamme ovat. Mikäli haluaa paikallisen vaihtoehdon, kannattaa kääntyä JNT:n puoleen. Olemme ainoa paikallinen internet-, tv-, puhelin- ja IT-palveluja tarjoava yritys Pohjanmaalla. Meillä on vahva paikallinen side ja halua olla mukana kehittämässä seutua, ja lisäksi olemme täysin kaksikielisiä, sanoo myyntipäällikkö Nina Riska.

 

Kuituliittymän etuja

Kuitutekniikalla saat tehokkaan, nopean ja vakaan internetyhteyden, jota kaikki perheenjäsenet voivat käyttää samanaikaisesti ilman häiriöitä. Kuitukaapeli kaivetaan useimmiten maahan, minkä seurauksena sää ja myrskyt eivät voi vaikuttaa sen toimintaan. Jopa televisio toimii nykyään kuidun avulla. Signaali kulkee tällöin kuitukaapelin kautta kuparikaapelin sijaan, ja lähetyksen laadusta tulee parempi. Tarjolla on sekä perinteinen kaapeli-TV että joustava IPTV-palvelu. JNT Kuidulla saat sen lisäksi mahdollisuuden edullisiin puhepalveluihin. Kuituliittymä kasvattaa myös kotisi arvoa sekä tekee siitä asuntomarkkinoilla houkuttelevamman.

 

Kuitufaktaa 

• Erittäin korkea ja vakaa kapasiteetti, internet 1000 Mbits:iin asti

• Korkea siirtovarmuus

• Lyhyt vasteaika (tärkeää pelaajille)

• Mahdollistaa erinomaiset tv-palvelut, esim. IPTV

• Välttämätön kodin älyratkaisuille, kuten kameravalvonta, murtohälytin sekä lämpötilan ja valaistuksen kaukosäätö

 

Valitse itsellesi sopiva kuituliittymä

Ota yhteyttä kuitutiimiimme, jos haluat lisätietoja:

Puh. 06 786 8210

kuitutiimi[a]jnt.fi

Voit myös täyttää kiinnostusilmoituksen osoitteessa www.jnt.fi/kuitu niin otamme sinuun yhteyttä.