Kaapeli-tv:n tekniikkavaihto vaatii kanavahaun 3.10

Kanavahaku on tehtävä, jotta TV löytää uuden signaalin. Joissakin tapauksissa digiboksi voi vaatia tehdasasetuksia. Huomioi, että kanavahaun jälkeen kanavien paikat eivät tule olemaan samoja kuin mihin olet tottunut. Uuden kanavapaikkalistan löydät täältä. Kanavahaun jälkeen voit kuitenkin virittää kanavien paikat omien toiveittesi mukaan. 

Tekniikan muutos voi harvinaisissa tapauksissa johtaa siihen, että digiboksin koodattuja tallennuksia ei voi katsoa muutoksen jälkeen. Pahoittelemme tästä aiheutuvia mahdollisia haittoja.

Kanavahakua ei tarvitse tehdä IPTV:sää.

 

Kanavapakettien muutoksia

Muutoksen myötä kanavatarjonta kasvaa 154 kanavasta 216 kanavaan. Signaalimuutoksen vuoksi valikoimastamme poistuu muutamia kanavapaketteja ja muutamia jännittäviä kanavapaketteja tulee lisää, lue lisää näistä hieman alempaa.

Korttikanavat paketti joka sisältyy, kun on kaapeli-tv-kortti, laajenee. Korttikanavat-pakettiin kuulunut Discovery Channel jää pois, kun taas uusia kanavia ovat Eurosport 1 HD, BBC World News, CNN, National Geographic HD, Russia Today, Al Jazeera (eng) ja FOX HD. Jos haluat katsoa Discoverya vastaisuudessakin, voit tilata Discovery-kanavapaketin, joka maksaa 9,90€/kuukausi*. Suositut ruotsalaiset kanavapakettimme, Swedish ja Swedish Extra, eivät muutu.

 

Uudet kanavapaketit

Signaalimuutos tuo tullessaan myös uusimmat kanavapaketit MIX S, MIX M ja MIX L. Valitessasi MIX S:n ja MIX M:n voit itse muokata kanavapakettia ja vaihdella paketin sisältöä kuukausittain. Saat käyttöösi kanavapakettien standardikanavat ja täydennät pakettia MIX-kanavalistasta itse valitsemillasi kanavilla. Voit vaihtaa valinnaiset kanavat kerran kuukaudessa, joten sinulla on mahdollisuus vaihdella tv-kanaviasi säännöllisin väliajoin. Tämän lisäksi voit tilata Extra-kanavia. Extra-kanavat maksavat 2,90€ /kpl/kuukausi. MIX-pakettien sisällöt ja hintatiedot löydät täältä.  

Uusi kanavapaketti Picnic on ehdoton valinta kielistä ja kulttuurista kiinnostuneille. Paketti tarjoaa laatuohjelmia niin saksaksi, ranskaksi, italiaksi kuin espanjaksikin. Kanavilla France2, 3Sat, Rai1, Euronews, RTL Television, DW Deutsch, TVE Internacional ja Arte voit muun muassa katsoa uutisia, viihdettä, tanssia, musiikkia, teatteria, kansainvälisiä sarjoja ja elokuvia, piirrettyjä ja draamaa koko perheelle. Paketin hinta on 9,90€/kuukausi.

 

Poistuvat kanavapaketit

Seuraavat kanavapaketit tulevat poistumaan kanavapakettivalkoimastamme 2.10.2017:

  • Base
  • Europe
  • Sports
  • BBC
  • News
  • Hustler TV
  • C More Twin
  • C More Sport Twin

Kaikki asiakkaamme jotka tilaavat yllä mainittua pakettia ovat saaneet tietoa paketin poistumisesta postitse. Pahoittelemme tästä aiheutuvaa haittaa.

 

Discovery ja Russia paketit muuttuvat

Discovery paketin kanvat vähentyvät ja tämän myötä myös kanavapaketin hinta laskee. Discovery paketti sisältää tulevaisuudessa seuraavat kanavat: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World ja ID Investigation Discovery. Paketin uusi hinta on 9,90€/kuukausi.

Russia paketin kanavat laajenevat kahdesta kanavasta kuuteen kanavaan ja tämä johtaa siihen, että paketin hinta nousee. Paketti sisältää vastaisuudessa seuraavat kanavat: Channel 1 Russia, NTV Mir, Carousel, VREMYA, Dom Kino, Muzika Pervogo och det nya priset är 29,90€/månad.

 

Ota yhteyttä

Jos teillä on kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 (klo 8-16.30), tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu[a]jnt.fi