Telian Kaapeli-TV Pedersöressä sekä Uudessakaarlepyyssä siirtyy JNT:lle

Telia ja JNT kehittävät yhteistyötä kuituverkon hyödyntämisessä

JNT (Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy) ja Telia (Telia Finland Oyj) ovat  solmineet sopimuksen Telian Uudenkaarlepyyn ja Pedersören alueiden kaapeli-TV-verkkojen ja asiakasliittymien siirtymisestä JNT:lle. Muutos koskee ainoastaan kaapeli-TV ja maksu-TV-palveluita. Muut palvelut toimittaa Telia myös tulevaisuudessa.

Sopimus on jatkoa Telian ja JNT:n yhteistyölle laajakaista- ja tv-palveluiden tarjoamisessa Telian Avoin Kuitu -konseptin kautta.

–          Tämän yhteistyön myötä varmistamme että asiakkaat saavat myös tulevaisuudessa hyvää palvelua ja kilpailukykyisiä palveluita. Tämä on hyvä esimerkki miten me yhdessä JNT:n kanssa pystymme kehittämään toimintaamme asiakkaiden hyväksi, sanoo Telian osastopäällikkö Sakari Kangasvieri.

JNT laajentaa aktiivisesti kuituverkkoa Pohjanmaalla ja on järjestelmällisesti laajentanut kuituverkkoa myös näille alueille monen vuoden ajan. JNT toimittaa ennestään kaapeli-TV-palveluja noin 15 500 seudun talouteen. Tästä syystä JNT:llä on hyvä valmius ja osaaminen palvella asiakkaita myös Uudenkaarlepyyn ja Pedersören alueilla.

–          Toivotamme kaikki uudet kaapeli-TV-asiakkaat tervetulleiksi JNT:lle. Olemme iloisia siitä, että voimme laajentaa läsnäoloamme näillä alueilla ja että voimme tarjota yhä useammalle asiakkaalle JNT:n palveluja. Työskentelemme aktiivisesti varmistaaksemme hyvät tietoliikenneyhteydet alueella. Tarjoamme uusille asiakkaille mm. joustavan siirtymisen JNT:n TV-palveluihin, sanoo JNT:n toimitusjohtaja Maria Höglund.

JNT takaa pääsyn kaapeli-TV-palveluihin nykyisessä verkossa siirtymäkauden ajan. Laadukkaiden TV-palveluiden tarjoaminen pitkällä tähtäimellä edellyttää siirtymistä kuituverkkoon. JNT tarjoaa mahdollisuuden siirtyä sujuvasti kuituliittymään kilpailukykyisin ehdoin niille asiakkaille, joita siirto koskee.

–          JNT tulee investoimaan tulevina vuosina runsaan miljoona euroa kaapelitelevisioverkon kuiduttamiseen, kertoo JNT:n verkkopäällikkö Daniel Finell.

Lähiviikkoina ne asiakkaat, joita siirto koskee, saavat käytännön tietoa siitä, kuinka siirto Telialta JNT:lle toteutetaan ja muutos ei vaadi toimenpiteitä asiakkailta juuri nyt.

 

Lisätietoja:

Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy

Maria Höglund, Toimitusjohtaja, puh (06) 786 8100, gsm 044-721 8100, maria.hoglund@jnt.gi

Daniel finell, verkkopäällikkö, puh (06) 786 8310, gsm 044-721 8310, daniel.finell@jnt.fi

Telia Finland Oyj

Sakari Kangasvieri, Osastopäälliikkö, puh 020 402 5080, gsm 0400 668 323, sakari.kangasvieri@teliacompany.com

 

JNT:n tehtävä on tehdä elämästä parempaa kotiseudullamme Pohjanmaalla. Sen teemme tarjoamalla yrityksille ja yksityishenkilöille luotettavia palveluita datan, puhelinpalveluiden, TV:n ja IT:n saralla. Olemme paikallinen yhteistyökumppani, joka räätälöi ratkaisuja jokaisen asiakkaan tarpeiden mukaan. Tällä hetkellä liikevaihtomme on 14 miljoonaa euroa ja meillä työskentelee 56 henkilöä. Pääkonttorimme sijaitsee osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa. www.jnt.fi

Telia tarjoaa tietoliikenne- viestintä- ja televisiopalveluja kuluttajille, yrityksille ja yhteisöille Suomessa. Palvelumme yhdistävät ihmiset heille tärkeisiin yhteisöihin ja asioihin sekä lisäävät jokapäiväisen elämän mukavuutta ja laatua. Yrityksille luomme kestävää kehitystä tukevia viestintäratkaisuja, jotka vapauttavat aikaa ja energiaa tuottavaan työhön ja kasvuun.