Tietoa JNT:n osakkeenomistajille

Tietoa JNT:stä

JNT:n omistaa Pietarsaaren seudulla toimivat yksityishenkilöt ja yritykset. Pietarsaaden seudulla olevat kaupungit ja kunnat ovat myös mukana omistamassa JNT:tä. 

Teemme töitä pitkäjänteisesti laajan kuituinfrastruktuurin rakentamisen vuoksi Pohjanmaalla, jotta kaikilla Pohjanmaalla asuvilla henkilöillä ja toimivilla yrityksillä olisi mahdollisuus saada markkinoiden parhaat data- ja telecom palvelut. 

JNT:n osakekirjeessä on yrityksemme entinen nimi; Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy. 

 

JNT osakkeen omistaminen

Osakkeenomistajana JNT:ssä voit olla mukana vaikuttamassa siihen, miten JNT kehittyy ja miten investoimme seutuumme parhaimmalla tavalla myös tulevaisuudessa. Tämän lisäksi tarjoamme osakkeenomistajillemme puhelin- ja laajakaistaliittymäetuja.

JNT maksaa osinkoa omistajille, viimeisinä vuosina osinko on ollut 30€/osake. 

 

JNT osakkeen myynti

Mikäli haluat myydä JNT-osakkeesi, voit olla meihin yhteydessä puh. (06) 786 8144 (arkisin klo 8-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen osakeasiat[a]jnt.fi . JNT:llä on valtuus ostaa omia osakkeitaan, jos niitä tarjotaan JNT:lle ostettavaksi. Voit kuitenkin itse valita kenelle haluat osakkeesi myydä.  

 

JNT osakkeen omistajuuden siirto

Mikäli ostat, perit tai saat lahjaksi JNT:n osakekirjeen, on sinun tehtävä osakkeen omistajuuden siirto. Voit ottaa meihin yhteyttä niin rekisteröimme osakkeen sinun nimeesi. Lisää tietoa omistajuuden siirrosta saat painamalla tästä. 

  

Ota yhteyttä

Soita mielelläsi meille puh. 06 786 8144 (klo 8-16) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen osakeasiat[a]jnt.fi, mikäli haluat lisää tietoa tai jos haluat keskustella vaihtoehdoistasi. Olet tietenkin myös tervetullut käymään kaupassamme Alholminkatu 3, Pietarsaari.