Kaapeli-tv

Kaapeli-tv on perinteinen tv-palvelu sinulle, joka olet yhdistettynä JNT kupariverkkoon tai JNT Kuituun. Kuukausimaksu 7,50 € sisältää aloituspaketin, 42 kanavan monipuolisen kattauksen viihdettä. Löytyy sarjoja, elokuvia, urheilua, tiedettä, luontoa ja dokumentteja.

Meiltä voit myös hankkia kaapelikortin, jolloin katsottavissasi on vielä 10 kanavaa. Kaapelikortin avulla on mahdollista valita yli 20 eri kanavapakettia.

Startpaketti

Aloituspaketti koostuu jopa 42 kanavasta ja pääset katsomaan sekä SD- että HD-laatuisia yleisimpiä suomalaisia kanavia.

KORTTIKANAVAT

Kaapelikortilla katsot automaattisesti korttimaksuun sisältyviä kymmentä korttikanavaa. Tarvitset kaapelikortin tilataksesi lisäpaketteja.

Lisäkanavat

Laajenna televisiosi tarjontaa ja tilaa joku monista kanavapaketeistamme! Valikoimaamme kuuluu mm. urheilua, draamaa, tiedettä, luontoa, kulttuuria ja lastenohjelmia. Lisäpakettien tilaaminen edellyttää JNT:n kaapelikorttia.

Laitteet

Kaapeli-tv:n katseluun tarvitset television lisäksi digiboxin tai television, jossa on kortinlukija. HD-kanavien katseluun tarvitaan HD-varustettu digiboxi tai kortinlukija. HD-laite täytyy linkittää kaapelikorttiin, jos sinulla on sellainen. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme, jos tarvitset apua linkityksessä!

uutisia tv:stä

  • F-Securen SAFE-palvelussa muutoksia
    ”Perhesääntöihin” sisältyvä Finder-toiminto poistuu SAFE:n Android-versiossa 18.3 MR1. Finderilla on voinut paikantaa Perhesääntöihin liitetyn lapsen … Lue lisää
  • Nollge sisäilma-anturit
    Kiinteistöosakeyhtiö Ebba Pietarsaaressa otti käyttöön noin 20 sisäilma-anturia suunnilleen vuosi sitten. Toimitusjohtaja Åsa Björkman on erittäin tyytyväinen päätökseen.
  • Kansalliset kanavat vaihtavat paikkaa
    Tärkeä tiedote kaapeli-tv:n katsojille Kansalliset kanavat vaihtavat paikkaa 31.8.2021 Koska HD-kanavien tarjonta lisääntyy jatkuvasti, tietoliikenteen … Lue lisää