Urheilua kampanjahintaan kaapeli-TV:ssä

Tilaa Viasat Urheilu nyt niin saat ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi (normaalihinta 34,95€/kuukausi). Kampanja edellyttää vähintään 6 kuukauden sopimusaikaa. Kuuden ensimmäisen kuukauden jälkeen kanavapaketti jatkuu normaalihintaan (34,95€/kuukausi) toistaiseksi voimassa olevana jos pakettia ei irtisanota. Kampanja on voimassa kaapeli-tv:ssä. 

Viasat Urheilu sisältää Viasatin koko urheilutarjonnan. Näet jalkapallon UEFA Champions Leaguen, Valioliigan, La Ligan, Serie A:n, Ligue 1:n, Englannin Championship, FA Cupin, Capital One Cupin ja Saksan Cupin, sekä jääkiekon NHL:n ja KHL:n. Lisäksi tarjolla ovat amerikkalaisen jalkapallon NFL, koripallon Euroliiga, moottoriurheilua ja golfin US Open, British Open, PGA Championship, Ryder Cup, European Tour ja LPGA Tour.

Viasat Jalkapallo HD ja Viasat Jääkiekko HD -kanavilta näet myös ennakkostudioita ennen mielenkiintoisimpia otteluita.

 

Kanavapaketti Viasat Urheilu sisältää seuraavat kanavat:

Viasat Golf HD, Viasat Hockey HD, Viasat Jääkiekko HD, Viasat Urheilu HD, Viasat Jalkapallo HD, Viasat Fotboll HD, Viasat Sport HD, Viasat Sport Premium HD, NHL Xtra 1-8

HD kanavat vaativat HD-laitteita jotka linkitetään kaapelikortin kanssa.

 

Viasat Urheilu normaalihinta: 34,95€/kk. Irtisanomisaika 1 kokonainen kalenterikuukausi. Kampanja on voimassa 7.1.2018 asti.

Tilaa helposti asiakaspalvelumme kautta puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi.