Uutuuksia IPTV-tarjonnassa

Toto-TV

Uuden kanavapaketin nimi on Toto-TV ja se lähettää ravia. Toto-TV:n myötä saat kuusi eri ravikanavaa hintaan 18 €/kuukausi. Kanavat lähettävät ravien kohokohtia Suomesta, Ruotsista ja Ranskasta. Myös maailman suurimpien ravikilpailujen lähtöjä näytetään. Ohjelmaa lähetetään päivittäin, lähetysajat ovat n. klo 12.00-23.30.

 

Lisäkanavia kaikkien makuun

Nyt on myös mahdollista tilata lisäkanavia oman maun ja halun mukaan. Siten maksat vain niistä kanavista, joita haluat katsoa.

Lisäkanavien tarjonnassa ovat muun muassa ruotsalaiset kanavat TV3 ja TV6. Myös Viasatin suositut dokumenttikanavat Viasat History, Viasat Explore ja Viasat Nature ovat valittavissa. Kanavista kiinnostuneelle voimme kertoa, että Viasat History lähettää historiallisia ohjelmia, sekä kulttuuri- ja yhteiskuntaohjelmia. Viasat Explore esittää dokumentteja ja sarjoja nopeista autoista, suurista koneista ja erämatkoista, kun taas Viasat Nature -kanavalta näet korkealaatuisia eläin- ja luontodokumentteja.

Myös Discovery-kanavat ovat lisäkanavien tarjonnassa. Discovery ID on kanava heille, jotka haluavat katsoa rikosohjelmia. Ohjelmat käsittelevät usein todellisia rikostutkimuksia ja oikeuslääketieteellisiä arvoituksia. Tiedekanava Discovery Science lähettää ohjelmaa tutkimuksesta, tekniikasta ja avaruudesta, kun taas Discovery World keskittyy historiaan ja ihmisen kehitykseen. Ohjelmat käsittelevät esimerkiksi vieraita kansoja, muinaisia kulttuureja, arkeologiaa, sotahistoriaa ja maantietoa. Discovery HD Showcase -kanavan tarkoituksena on lähettää Discovery-kanavien ohjelmia HD-laatuisina. Ohjelmistosta löytyy kaikkea tekniikasta tieteeseen, kulttuuriin ja luontoon. Sen lisäksi tarjonnassa on lastenkanava Nick Jr., moottoriurheilukanava Motors TV sekä muutama musiikkikanava. 

 

Lisäkanavat:

1,99€/kpl./kk.: Eurochannel, Deutsche Welle

3,30€/kpl./kk.: TV3/TV3 HD, TV6/TV6 HD, H2 HD, Mezzo Live HD, Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature, Motors TV, MTV Hits, MTV Live HD, MTV Rocks, Discovery ID, Animal Planet, Discovery Science, Discovery World, Discovery HD Showcase, VH1, Nick Jr.