Viihdettä kampanjahintaan kaapeli TV:ssä

Tilaa Viasat Viihde nyt ja maksat vain 15€/kuukausi kolmen kuukauden ajan. Kolmen ensimmäisen kuukauden jälkeen kanavapaketti jatkuu normaalihintaan (19,95€/kuukausi) toistaiseksi voimassa olevana jos pakettia ei irtisanota. Kampanja on voimassa kaapeli-tv:ssä. 

Viasat Viihde on sinulle, joka rakastat viihdettä, elokuvia ja dokumentteja! Paketti sisältää 4 eri teemoihin keskittyvää elokuvakanavaa, joilta näet ensi-ilta elokuvien lisäksi myös eniten uusia ja palkittuja elokuvia Hollywoodista ja Pohjoismaista. Paketissa on mukana myös Viasatin omat dokumenttikanavat, joilta näet laadukkaita ja palkittuja dokumentteja, sekä iki-ihanat Disneyn lastenkanavat.

Viasat Viihde sisältää seuraavat kanavat:

Boomerang, Disney Junior, Disney Channel, Disney XD, Viasat Film Premiere, Viasat Film Premiere HD, Viasat Film Family, Viasat Film Action, Viasat Film Hits, Viasat Film Hits HD, Viasat History, Viasat Explore, Viasat Nature, National Geographic Wild, National Geographic Channel 

HD kanavat vaativat HD-laitteita jotka linkitetään kaapelikortin kanssa.

 

Viasat Viihde normaalihinta: 19,95€/kk. Irtisanomisaika 1 kokonainen kalenterikuukausi. Kampanja on voimassa 7.1.2018 asti.

Tilaa helposti asiakaspalvelumme kautta puh. 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi.