Yhteistyösopimus Discoveryn kanssa päättyy 1.1.2020

Kaapeli-TV-toimittajamme yhteistyösopimus Discovery Networks Finlandin kanssa maksukanavien jakelusta päättyy 1.1.2020. Jakelusopimuksen päättyessä seuraavat kanavat poistuvat kaapeli-tv-valikoimastamme: Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, ID Investigation Discovery, Travel Channel, Food Network, Eurosport 1 ja 2. 

Muutoksen myötä tarjoamme seuraavat ekstrabonuskanavat maksutta tammikuussa Motorvisionin (kanavapaikka 310), Nautical Channelin (kanavapaikka 115), ja Horse TV:n (kanavapaikka 116). Myös brittikomediaa ja draamaa esittävä BBC Brit on bonuskanavana maksuton tammikuun ajan (kanavapaikka 61). Bonuskanava vaatii kaapelikortin. 

 

Lue tämä, jos sinulla on JNT:n kaapelikortti:
Muutoksesta johtuen päättyy valitettavasti Eurosport kanavan lähetys JNT:n asiakkaille, joilla on kaapeli-TV kortti. 

Lue tämä, jos sinulla on Discovery-paketti:
Mikäli sinulla on Discovery Kanavapaketti, päättyy laskutus Discovery-kanavien poistumisen johdosta 31.12.2019.

Lue tämä, jos sinulla on Elisa Mix -paketti:
Discoveryn kanavat (Discovery Channel, Animal Planet, Discovery Science, ID Investigation Discovery, Travel Channel, Food Network, Eurosport 2) lakkaavat näkymästä Elisa Mix ja Extra-paketeissa 1.1.2020.

Huom.:

  • Muutoksen vuoksi kaikki Mix S-pakettien tilaajat saavat tammikuun Mix S-paketin automaattisesti puoleen hintaan.
  • Jos sinulla on ollut Discoveryn kanava valinnaisena Mix-kanavana, voit valita jonkun muun valinnaisen kanavan sen tilalle. Muutoksen teet helposti ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme.
  • Mikäli sinulla on ollut jokin Discoveryn kanava maksullisena Extrakanavana, päättyy tämän kanavan laskutus automaattisesti 31.12.2019.
  • Mix-paketteihin tulee pian lisää kanavia, tiedotamme asiasta kotisivuillamme niin pian kuin mahdollista.

 

Jos teillä on kysymyksiä, voitte ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 (klo 8-16.30) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu[a]jnt.fi.

 

Muutos ei koskee IPTV-palvelua