Microsoft 365

Microsoft 365 on Microsoftin palvelu, joka tarjoaa sarjan eri Office-tuotteita. Ohjelmat ajetaan paikallisesti tietokoneellaa mutta tiedostot voidaan tallentaa verkossa, missä ne ovat saatavilla missä ja milloin tahansa.

Tarjoamme Office-paketteja eri kokoisille yrityksille ja organisaatioille.

Microsoft 365 Business

Microsoft 365 Business -palvelulla saatte käyttöönne Office 2016 -ohjelmien uusimmat versiot. Alla olevat ohjelmat sisältyvät:

  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Power Point
  • Microsoft OneNote
  • Microsoft Publisher

Saatavuus

Microsoft 356 Business -palvelulla saatte käyttöönne kaikki nämä tutut työkalut. OneDrive-palvelu yrityksille tallentaa tiedostoja verkossa, joten ne ovat aina synkronoidut ja päivitetyt. Koska tiedostojesi tallennus tapahtuu verkossa, voit jakaa ne haluamiesi henkilöiden kanssa ja myös päivittää niitä samanaikaisesti muiden kanssa reaaliaikaisesti.

lisenssityypit

Tarjoamme kolmea eri Microsoft 365 lisenssityyppiä:

  • Asiantuntijat ja pienyritykset – pienemmille yrityksille, maksimissaan 25 henkilöä työllistäville organisaatioille
  • Keskisuuret ja suuret yritykset – suuremmille organisaatioille, yli 25 henkilöä työllistäville organisaatioille
  • Koulutus – koulutussektorille

Microsoft 365 tietokoneissa, tableteissa ja puhelimissa

Täydellinen Office-kokemus. Microsoft 365 voidaan asentaa PC-/Mac-tietokoneihin, Windows- iPad®-, ja Android™-tabletteihin sekä useimpiin mobiililaitteisiin. Jokainen käyttäjä voi asentaa Microsoft 365 viiteen laitteeseen.

onlinepalvelut

Microsoft 365 Business -palvelulla saatte käyttöönne seuraavat verkkopalvelut:

Tiedostojen tallennus ja jakaminen – OneDrive yrityksille -palvelu tarjoaa jokaiselle käyttäjälle 1 teratavun henkilökohtaista tallennustilaa pilvessä tiedostojen ollessa käytettävissä kaikkialla sekä synkronoinnin PC- ja Mac-tietokoneisiin offline-tilassa. Jaa asiakirjat helposti yrityksen sisäiseen käyttöön tai sen ulkopuolelle ja päätä itse, ketkä saavat tiedostojen luku- ja muokkausoikeudet. 

Office Online – Luo ja muokkaa Word-, OneNote-, PowerPoint-, ja Excel-tiedostoja suoraan verkkoselaimessasi. 

Ammattilaistason digitaalinen tarinankerronta – Microsoft 365:n uudella Sway-sovelluksella luot helposti mukaansatempaavia, interaktiivisia verkkopohjaisia raportteja, esityksiä, uutiskirjeitä, kursseja ja muuta – puhelimessa, tabletilla ja verkkoselaimessa. Sway-esitelmiä on helppo jakaa – ja ne näyttävät hyviltä kaikissa näytöissä.  

Ominaisuudet

Kaikkiin yrityksien Microsoft 365 -liittymiin sisältyy:

Luotettavuus – Taloustakuun sisältävällä palvelusopimuksella, joka takaa 99,9 prosentin saatavuuden voit huoletta luottaa siihen, että palvelut ovat aina saatavillasi.

Tietoturva – Edistykselliset suojauskäytännöt yhdessä viisitasoisen suojauksen ja ennakoivan valvonnan kanssa takaavat, että asiakkaidesi tiedot ovat turvassa sinun käsissäsi.  

Tietosuoja – Sinun tietosi kuuluvat sinulle. Me suojaamme tietojasi ja yksityisyyttäsi. 

Hallinta – Ota Microsoft 365 käyttöön ja hallinnoi sitä koko yrityksessä, erikoisosaamista IT-alalta ei tarvita. Voit lisätä ja poistaa käyttäjiä muutamassa minuutissa.

Ajantasaisuus – Sinun ei tarvitse maksaa versiopäivityksistä – ne sisältyvät tilaukseen. Microsoft 365 -asiakkaat saavat käyttöönsä uusia toimintoja säännöllisesti.

Active Directory -integrointi–- Hallitse käyttäjien tunnistetietoja ja oikeuksia. Kertasisäänkirjautuminen ja Active Directory -synkronointi.

Tuki – Microsoft Support antaa sinulle ohjeita puhelimitse ja verkon kautta, saat erilaisia toimintaohjeita käyttöösi ja voit pitää yhteyttä muihin Microsoft 365 -asiakkaisiin saadaksesi määritystietoja ja pikaohjeita ongelmatilanteisiin.

Lisätietoa

Voitte ottaa yhteyttä joko alla olevan yhteydenottolomakkeen kautta, puhelimitse 06 786 8200 tai sähköpostitse yritysratkaisut[a]jnt.fi

Olette myös tervetulleita käymään konttorillamme osoitteessa Alholminkatu 3 Pietarsaaressa, Poikkikuja 7 Vaasassa, tai Heinolankaari 12 Kokkolassa (Konttoripisteen tiloissa).