ICt-tjänster

Trött på långsamma datorer, förbindelser och nätverk? Inga problem, det löser vi. Vi är den mest omfattande IT-tjänsteleverantören i regionen, och erbjuder alla de verktyg som krävs för att ni ska kunna arbeta effektivt. Vi erbjuder IT-stöd på distans eller på plats när det behövs, och som kund når du din kontaktperson direkt på telefon. Våra företagsförsäljare finns i Jakobstad, Vasa och Karleby och hjälper företag av alla storlekar runtom i Österbotten.

Vi finns där ni finns, och som företagskund hos JNT är ni i trygga händer.

IT-stöd och underhåll

IT-tjänster, kommunikationstjänster, anslutningar och hårdvara, allt från ett och samma ställe. Vi skräddarsyr lösningar efter era behov och önskemål.

microsoft 365

Microsoft 365 är en tjänst från Microsoft som erbjuder en uppsättning välbekanta Office-produkter, såsom Oulook, Word, Excel och Power Point.

Brandmurar

Från oss får ni en komplett brandmurstjänst som är anpassad enligt era behov. Vi ser till att tjänsten fungerar optimalt och enligt de säkerhetskrav om er verksamhet kräver.

L

Brandmurar

Från oss får ni en komplett brandmurstjänst som är anpassad enligt era behov. Vi ser till att tjänsten fungerar optimalt och enligt de säkerhetskrav om er verksamhet kräver.

Nollge-IoT

Nollge är ett IoT-koncept som erbjuds av JNT. I utbudet finns diverse sensorer samt trådlösa anslutningar för säker övervakning av fastigheter, fastighetsteknik och föremål.

Betalterminaler

Att betala med kort har blivit en självklarhet i dagens affärsverksamhet. Vi har ett brett utbud betalterminaler för att kunna tillgodose olika behov och ni kan antingen köpa eller hyra terminalen.

Digitala skärmar – DisplayIT

DisplayIT är för dig som vill skylta digitalt. Skärmarna kan användas på kontor, i skyltfönster, trapphus och butiker. Ett enkelt och effektivt sätt att få fram ditt budskap. 

Mer info

Vill du veta mer? Kontakta oss då via kontaktformuläret nedan, ring oss på 06 786 8200 eller skicka e-post till foretagslosningar[a]jnt.fi.

Du kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad, Tvärgränden 7 i Vasa, eller Heinolasvängen 12 i Karleby (Konttoripistes lokal).