Kameraövervakning

JNT:s kameraövervakningstjänst övervakar ditt företag på ett enkelt och effektivt sätt. Vi garanterar att det lagrade materialet är skyddat ifall kamerorna utsätts för skadegörelse.

Vad är CloudCam kameraövervakning?

CloudCam-systemet består av HD-kameror som är kopplade till JNT-molnet via internet. JNT-molnet fungerar som datalagring och backup och med hjälp av detta lagras all data hos oss på säkrade servrar. Kamerorna lagrar automatiskt allt material i molnet och du har enkelt tillgång till materialet via din dator eller mobiltelefon. Vi garanterar att det lagrade materialet är skyddat ifall kamerorna utsätts för skadegörelse.

Hur fungerar CloudCam?

CloudCam-kameraövervakning är enkel att använda. Vi installerar allt, från början till slut och lär dig att använda systemet. Vid frågor är du alltid välkommen att kontakta oss för hjälp.

Tillsammans ser vi över hur många kameror som behövs för optimal övervakning och installerar dessa. Kamerorna lagrar allt material och du väljer själv hur länge materialet lagras hos oss. Du har tillgång till det lagrade materialet via din dator eller mobil förutsatt att du har tillgång till Internet. Om du i dagens läge inte har tillgång till Internet hjälper vi dig givetvis med detta också.

CloudCam:s bildmaterial är av HD-kvalitet och kamerorna är försedda med infrarött ljus för inspelning i mörker. Dessutom har kamerorna en inställbar rörelsedetektor och ett larm. Dessa kan enkelt kopplas till din mobil som sedan utan fördröjning meddelar dig om något ovanligt är på gång.

Kamerorna vi använder är designade för att klara av vårt nordiska klimat. Kamerorna kan användas både inomhus och utomhus och fungerar i temperaturer mellan -25°C och +50°C.

Passar CloudCam ihop med vårt system?

CloudCam-kamerorna lagrar automatiskt allt material på säkrade servrar i JNT-molnet. Bildmaterial kan du lätt komma åt med hjälp av något av följande hjälpmedel:

  • PC-datorer
  • MAC-datorer
  • Android-telefoner
  • Android-surfplattor
  • iPhone
  • iPad
  • Windows Phone

Tack vare lagring i molnet fungerar kamerorna med alla internetanslutningar, inklusive 3G/4G-anslutningar. Högsta kvaliteten fås dock med en fiberanslutning.

Du kan välja att köpa CloudCam som en enskild tjänst, som sedan integreras i dina existerande system. Ett annat alternativ är att du beställer hela paketet från oss, med internetlösning och allt.

Varför ska jag välja en kameraövervakningstjänst från JNT i Österbotten?

Vi vill hjälpa företagare att skydda sin egendom och har därför designat våra kameraövervaknings-tjänster specifikt med tanke på företagare i Österbotten.

Eftersom vi finns och verkar i Österbotten är hjälpen alltid nära till hands. Våra kunniga montörer hjälper till med installationen och visar grundligt hur du använder systemet. Vi underhåller systemet och hjälper till om det uppstår problem.

Vi kommer personligen och installerar kameran/kamerorna åt dig och försäkrar att de täcker den yta som behövs. Vi ser också till att allt fungerar som det ska och lär dig hur CloudCam ska användas och hur du kommer åt det lagrade materialet med din dator eller mobil. Allt detta sker snabbt och smidigt – vi strävar till att ha allt gjort på en dag.

Mer info

Vill du veta mer? Kontakta oss då via kontaktformuläret nedan, ring oss på 06 786 8200 eller skicka e-post till foretagslosningar[a]jnt.fi.

Du kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad, Tvärgränden 7 i Vasa, eller Heinolasvängen 12 i Karleby (Konttoripistes lokal).