Eurosport 1:n ja TLC:n SD-lähetykset päättyvät 31.5.2022

Kanavien HD-versiot jatkuvat entiseen tapaan

Viime vuoden lopulle suunniteltujen Eurosport 1 SD -kanavan sulkeminen viivästyi kanavantarjoajan toimesta. Uusi sulkemispäivä on 31.5.2022. Lisäksi TLC SD -kanava suljetaan samanaikaisesti. TLC SD löytyy nykyään aloituspaketista, kun taas Eurosport 1 SD löytyy kanavapaketista, joka sisältyy, kun sinulla on JNT:n kaapeli-tv-kortti. Kanavien HD-vastineet TLC HD ja Eurosport 1 HD jatkuvat kuitenkin normaalisti.

Voidaksesi katsoa TLC:tä ja Eurosport 1:tä myös jatkossa, tarvitset niin sanotun Full HD tai HD Ready TV:n sekä HD-kortinlukijan. Jos sinulla on ulkoinen digiboksi, sen on myös tuettava HD-lähetyksiä.

Pahoittelemme muutoksesta mahdollisesti aiheutuvaa haittaa.

Miksi HD?

HD on lyhenne sanoista High Definition ja merkitsee teräväpiirtoformaattia. Korkean resoluution televisiota kehitetään kirkkaamman ja terävämmän kuvan, eloisampien värien ja paremman äänen saavuttamiseksi. HD-formaatti on parempi etenkin urheilulähetyksissä, kun yksityiskohdat ja nopeat liikkeet erottuvat selkeämmin.

Eikö sinulla ole HD-laitteita?

On yhä yleisempää, että tv-kanavat siirtyvät käyttämään ainoastaan HD-formaattia. Parhaan mahdollisen kanavatarjonnan ja kuvanlaadun vuoksi suosittelemme päivittämään laitteesi, mikäli ne eivät enää tue HD-lähetyksiä.
TV-vastaanottimia, kortinlukijoita (49 €/kpl) ja muita laitteita, joita tarvitaan laadukkaiden HD-lähetysten katseluun, voi ostaa Multitronic|JNT-liikkeistämme Alholminkatu 3:sta Pietarsaaressa ja Hoviokeudenpuistikko 18:sta Vaasassa tai verkkokaupasta www.multitronic.fi.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puh. 06 786 8222 (klo 9–16.30) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen asiakaspalvelu[a]jnt.fi.