F-Secure uudistuu 15.2.2023

F-Secure palvelu uudistuu 15.2.2023. Palvelupaketti sisältää tänään erilliset SAFE, Freedome VPN ja ID Protection -sovellukset. Uusi palvelu yhdistää kolmen erillisen sovelluksen yhdeksi monipuoliseksi tietoturvapalveluksi, jonka nimi on jatkossa F-Secure Total. Tulevaisuudessa tarvitset vain yhden sovelluksen, mutta se sisältää samat tutut toiminnot kuin ennenkin.

Päivityksen myötä laitteidesi, yhteytesi ja henkilötietojesi suojaus on jatkossa entistäkin kätevämpää. Samalla sovellukseen tulee uusia ominaisuuksia, kuten WiFi-suojaus ja henkilötietojen suojaus. Uudet ominaisuudet ja päivitys tulee saataville eri käyttöjärjestelmiin vaiheittain alkaen 15.2.

HUOM! F-Secure SAFE1-käyttäjiä (1 kpl F-Secure lisenssi):
Johtuen palvelu-uudistuksesta ja sovellukseen lisättävistä ominaisuuksista (VPN, WiFi-suojaus ja henkilötietojen suojaus), olemme tarkistaneet nykyisen SAFE 1 palvelun hinnan. Uusi hinta on 1.3. 2023 alkaen 3,90 €/kk. Palvelun nimi on jatkossa F-Secure Total 1.

Näin otat uuden palvelun käyttöösi

Päivitykset tapahtuvat vaiheittain 15.2.2023 alkaen. Kaikki uudet ominaisuudet ovat käytettävissä heti kun laitteesi ohjelmisto on päivittynyt.

Älypuhelin ja tabletti
Laite ilmoittaa kun uusi sovellus on päivitettävissä. Suosittelemme, että päivität palvelun heti, jotta saat entistä paremman käyttökokemuksen ja suojausominaisuudet. Nykyiset erilliset sovellukset (Freedome ja ID Protection) toimivat kuitenkin vielä jonkin aikaa.

Tietokone
Windows PC ja Mac -laitteille päivitys tulee automaattisesti, kun tietokone on kytketty internettiin, eikä vaadi sinulta toimenpiteitä.

Tärkeää – nykyisten salasanojen yhdistäminen uuteen sovellukseen

Mikäli käytössäsi on ID Protection ja olet tallentanut salasanoja Holviin, tulee sinun yhdistää salasanat nykyisen palvelun ja uuden F-Secure Totalin kanssa. Yhdistäminen on helppoa ja ohjelma neuvoo sinua. Älä poista nykyistä ID Protection sovellusta laitteestasi ennen kuin olet yhdistänyt salasanasi uuteen palveluun. Suosittelemme myös, että otat palvelun käyttöön vähintään kahdessa eri laitteessa. Näin varmistat, että salasanasi pysyvät aina tallessa ja ovat käytettävissä vaikka toinen laite rikkoutuisi. Uusi F-Secure Total kannattaakin asentaa kaikkiin laitteisiin.

Tarjous 15.2.2023 lähtien

Kun päivität tilaukseen, jossa on enemmän lisenssejä kuin nykyisessä tilauksessasi, saat 50 % alennuksen kuukausihinnasta 6 kuukauden ajan. Tarjous koskee 3, 5 ja 10 laitteen lisenssien tilauksia. Näihin palvelupaketteihin sisältyy myös salasanahallintapalvelu, johon voit tallentaa salasanasi turvallisesti ja kätevästi.

Palveluiden tarjoushinnat:
F-Secure Total 3: 3,45 €/kk (norm. 6,90 €/kk)
F-Secure Total 5: 4,45 €/kk (norm. 8,90 €/kk)
F-Secure Total 10: 6,95 €/kk (norm. 13,90 €/kk)

Lisätietoja F-Secure Total-palvelusta löydät osoitteesta www.f-secure.com

Nämä ominaisuudet sisältyvät F-Secure Total -tilaukseesi

Virustentorjunta
Virustorjunta tarkistaa kaikki tiedostot ennen kuin ne ladataan laitteellesi. Ohjelmisto suojaa laitteesi viruksilta, troijalaisilta, vakoiluohjelmilta ja kiristyshaittaohjelmilta.

VPN (ent. Freedome VPN)
Kun VPN-ominaisuus on käytössä, voit surffata turvallisesti ja yksityisesti. VPN-yhteyden kautta lähetetyt tiedot ovat salattuja, ja rikollisten on käytännössä mahdotonta käyttää niitä hyväkseen. Voit myös surffata turvallisesti julkisissa WiFi-verkoissa (kuten lentoaseman, hotellin tai kahvilan langattomassa internetissä) ja vältät verkkoliikenteesi vakoilun. VPN:ää voi (ja pitääkin) käyttää tietokoneissa, kännyköissä ja tableteissa kaappauksen ja vakoilun estämiseksi.

Turvallinen selaus
Tämä toiminto ilmoittaa sinulle, jos sivusto, jolla aiot vierailla ei ole turvallinen, sekä estää pääsyn tunnetuille sivustoille, jotka levittävät haitta­ohjelmia tai yrittävät varastaa tietosi. Verkkopankkitoimintojen suojaus turvaa rahasi ja tietosi online ostojen ja pankkiasioinnin aikana.

Henkilötietojen suojaus (uutuus!)
Henkilötietojen monitorointi tarkistaa onko tietojasi vuotanut nettiin, ilmoittaa mahdollisista tietovuodoista, sekä antaa toimintaohjeita, mikäli tietojasi on ollut mukana tietovuodoissa. Voit monitoroida sähköpostiosoitteiden lisäksi muitakin henkilötietojasi, kuten esim. puhelinnumeroita ja luottokortteja.

Salasanaholvi (vain Total 3, 5, 8 & 10)
Salasanaholvi tallentaa tunnuksesi, salasanasi ja muut tärkeät tietosi turvallisesti. Sen lisäksi voit myös synkronoida salasanat eri laitteiden välillä. Palvelussa on kätevä toiminto, joka täyttää automaattisesti oikean käyttäjätunnuksen ja salasanan sillä verkkosivulla, jolle haluat kirjautua, joten sinun ei tarvitse muistaa kirjautumistietojasi jokaista yksittäistä tiliä varten. Salasanaholvin avulla luot vahvoja salasanoja ja hallinnoit ja vaihdat mahdollisesti heikot salasanasi uusiin.

Henkilöt ja laitteet (vain Total 3, 5, 8 & 10)
Uusien laitteiden ja käyttäjien suojaus on kätevää, ja saat selkeän yleiskuvan suojatuista laitteista. Perhesäännöt-toiminnon avulla voit estää pääsyn lapsille sopimattomaan sisältöön ja rajoittaa ruutu­aikaa.

Itsepalvelu

Itsepalveluportaalimme Selfien kautta voit tilata lisää F-Secure lisenssejä sekä tarkastella, hallita ja päivittää muita JNT-palveluita ja asiakastietosi.

Onko sinulla kysyttävää?

Jos sinulla on kysymyksiä, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme puhelimitse tai sähköpostitse. Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 9 – 16:30.