Kampanja – Mobiili-IPTV 0 €

Mobiili-IPTV:llä voit katsella televisiota kesämökillä tai asuntovaunussa ongelmitta. Kanavatarjonta lähetetään suorana samalla tavalla kuin tavallisessa televisiossa, ja tarvitset ainoastaan älypuhelimen tai tabletin, jossa on internet-liittymä. Mobiili-IPTV edellyttää, että sinulla on JNT:n IPTV-palvelu tai JNT Viihde.

Katso tv:tä mobiilissa ilmaiseksi kahden kuukauden ajan

Juuri nyt saat mobiili-IPTV:n kahden kuukauden ajaksi maksutta (norm. 5 €/kuukausi), kun tilaat palvelun viimeistään toukokuuta 2021. Kampanja-ajan jälkeen (2 kuukautta) palvelu jatkuu normaalihinnalla, ellei sitä irtisanota.
Huom! Mobiili-IPTV edellyttää, että sinulla on JNT:n IPTV-palvelu tai JNT Viihde.

Tilaa palvelu kampanjahintaan 0 € IPTV-boksisi kautta tai JNT:n asiakaspalvelusta.

IPTV mobiilisovellus

Hae IPTV sovellus Google Play-kaupasta tai App Storesta. Etsi nimellä Ålcom IPTV niin löydät oikean sovelluksen.

Eikö sinulla ole IPTV:tä tai JNT Viihdettä?

Tartu tilaisuuteen ja hanki jompikumpi näistä kätevistä tv-palveluista kesäksi! Mobiili-IPTV:n kampanjahinta koskee myös uusia asiakkaita.

JNT Viihde on moderni TV-palvelu, joka toimii kuidun, ADSL-yhteyden ja mobiiliverkon kautta. Hinta alkaen 8,95 €/kk. Lue lisää.
IPTV on moderni TV-palvelu, joka toimii JNT:n kuituverkon kautta. Hinta alkaen 9,95 €/kk. Lue lisää.

Kampanjaehdot:
Mobil IPTV on JNT Viihteen ja IPTV:n lisäpalvelu, joka edellyttää, että sinulla on toinen palveluista. Kampanja-ajan jälkeen (2 kuukautta) mobiili-IPTV jatkuu normaalihinnalla (5 €/kuukausi), ellei palvelua irtisanota. Ei määräaikaisuutta. Kampanja koskee vain uusia mobiili-IPTV-asiakkaita.