Jatkuva puhelimien keräys diakonian hyväksi

Joulukuussa 2021 JNT auttoi diakoniatyötä järjestämällä käytettyjen älypuhelimien keräyksen Pietarsaaren seudun vähävaraisten lasten ja nuorten hyväksi. JNT vastaanotti puhelimet ja diakoniatyöntekijät välittivät ne eteenpäin eniten tarvitseville. Vastaanottajat olivat nuoret perheissä, joissa tarvittiin fyysiseen, henkiseen tai sosiaaliseen toimintakykyyn liittyvää tukea.

Keräys oli menestys ja siksi jatkamme sitä toistaiseksi. Otamme nyt vastaan ​​kaikenlaisia matkapuhelimia, sekä älypuhelimia että helppokäyttöisempiä senioripuhelimia. Keräyksen tuotto menee myös jatkossa diakonialle.

Miten toimin?

Etsi käytetyt älypuhelimesi ja tuo ne Pietarsaaren Multitronic|JNT-myymälään (avoinna arkisin klo 9–17, lauantaisin klo 10–14). Keräys jatkuu ympäri vuoden. Puhelimet tulee olla ehjiä ja toimivia älypuhelimia, mielellään yhteensopivien ja toimivien latureiden kera. Tyhjennä puhelimet puhelinnumeroista, valokuvista ja muusta sisällöstä. Henkilökuntamme tarkastaa kaikki puhelimet ennen niiden luovuttamista. Kiitos avustasi sekä ihmisten että ympäristön hyväksi!