Puhelinkeräys diakonian hyväksi

Järjestimme viime vuoden lopulla käytettyjen puhelinten keräyksen Pietarsaaren diakoniatyön hyväksi. Tuloksena oli pussillinen puhelimia ja tabletti, jotka luovutettiin diakoniatyöntekijöille Helenalle ja Kirsille.

Helena Ekman (keskellä) Pietarsaaren ruotsalaisesta seurakunnasta ja Kirsi Rundgren (oik.) Pietarsaaren Suomalaisesta seurakunnasta ilahtuivat lahjoista ja ottivat kiitollisina vastaan puhelinkassin. He ovat vakuuttuneita siitä, että puhelimet tulevat hyvään käyttöön ja ilahduttavat uusia omistajiaan. JNT:n edustaja Linda Strömbäck (vas.) työskentelee Multitronic | JNT-myymälässä ja hän ja hänen kollegansa myymälässä ovat ottaneet puhelimia vastaan, tarkistanut niiden toimivuuden ja valmistaneet ne uusia omistajiaan varten.

Helena ja Kirsi haluavat lähettää suuret kiitokset kaikille, jotka käyttivät aikaa kaivellakseen laatikoita kotona ja lahjoittaakseen käytetyt puhelimet diakonialle. Lahjoittamanne lahjat jaetaan lähialueemme tarvitseville.

Me JNT:llä haluamme kiittää myös kaikkia teitä, jotka luovutitte käytettyjä puhelimia meille, sekä diakoniatyöntekijöitä siitä, että annoitte meille mahdollisuuden auttaa mahdollisuuksiemme mukaan. Ja tietenkin haluamme kiittää Lindaa ja myymälän porukkaa, jotka käyttivät paljon aikaa ja energiaa puhelinten tarkistamiseen ja korjaamiseen ennen luovutusta diakonialle.

Keräys jatkuu ympäri vuoden

Keräys jatkuu, ja voit luovuttaa käytetyn puhelimesi myymäläämme osoitteessa Alholminkatu 3, Pietarsaaressa milloin tahansa. Puhelimen tulee toimia ja olla ehjä, mielellään sillä on myös toimiva laturi. Myymälämme on auki arkisin klo 9-17 ja lauantaisin 10-14. Tervetuloa!