Brandmurstjänster

Brandmur med inbyggd VPN, det vill säga krypterad överföring.

Från oss får ni en komplett brandmurstjänst som är anpassad enligt era behov. Vi ser till att tjänsten fungerar optimalt och enligt de säkerhetskrav som er verksamhet kräver.

brandmurstjänster

Vår brandmurstjänst skyddar er IT-miljö från oönskad trafik och hindrar attacker och hackerintrång utifrån. Med brandmuren kan ni också begränsa utgående trafik från organisationen som kan medföra risk för företaget.

Anpassningsbar och enkel

Vi är flexibla och erbjuder olika brandmurstjänster beroende på företagets storlek, komplexitet, budget, behov och önskemål. Tillsammans hittar vi den bästa lösningen och efter installation skyddar brandmurstjänsten er IT-miljö utan att ni behöver tänka på service och underhåll.

Fungerande helhet

Det viktigaste är att vi levererar en fungerande helhet som möter era behov. En VPN-tjänst för fjärrarbete är nu viktigare än någonsin och ingår därmed i alla våra paketalternativ. Vi erbjuder också lösningar för skilda verksamhetspunkter. En 4G backuplinje kan vid behov kopplas till brandmuren, denna upprätthåller internetkontakten vid eventuella avbrott.

Mer info

Vill du veta mer? Kontakta oss då via kontaktformuläret nedan, ring oss på 06 786 8200 eller skicka e-post till foretagslosningar[a]jnt.fi.

Du kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad, Tvärgränden 7 i Vasa, eller Heinolasvängen 12 i Karleby (Konttoripistes lokal).