Microsoft 365

Microsoft 365 är en tjänst från Microsoft som erbjuder en uppsättning välbekanta Office-produkter. De olika programmen körs lokalt i datorn men dokumenten kan sparas i molnet där de alltid är tillgängliga. Tack vare detta får ni jobbet gjort både på kontoret och på distans.

Vi erbjuder Office-paket till företag och organisationer av olika storlekar.

Microsoft 365 Business

Med Microsoft 365 Business får ni tillgång till de nyaste versionerna av Office-programmen:

  • Microsoft Outlook
  • Microsoft Word
  • Microsoft Excel
  • Microsoft Power Point
  • Microsoft OneNote
  • Microsoft Publisher

Tillgänglighet

Med Microsoft 365 Business är dessa verktyg tillgängliga var som helst och när som helst. OneDrive för företag lagrar filer online vilket betyder att de alltid är synkroniserade och uppdaterade. Eftersom filerna lagras online kan man dela dem med vem som helst och även redigera dem samtidigt med andra i realtid.

Licenstyper

Det finns tre typer av prenumerationer för Microsoft 365:

  • Experter och småföretag – mindre företag med upp till 25 personer
  • Medelstora och stora företag – företag med över 25 personer
  • Utbildning – utbildningssektorn

Microsoft 365 på datorer, surfplattor och telefoner

En komplett Office-upplevelse. Microsoft 365-programmen kan installeras på PC- och Mac-datorer, Windows-, iPad®- och Android™-surfplattor samt på de flesta mobila enheter. Varje användare kan installera Microsoft 365 på totalt fem enheter.

Onlinetjänster

Med Microsoft 365 Business får du tillgång till följande onlinetjänster:

Fillagring och fildelning – Med OneDrive för företag får varje användare 1 TB personlig lagring i molnet, med åtkomst överallt och synkronisering med PC-/Mac-datorer för offline-åtkomst. Dela dokument enkelt internt och externt och bestäm vilka som får visa och redigera filerna.

Office Online – Man kan skapa och redigera dokument i Word, OneNote, PowerPoint och Excel direkt i sin egen webbläsare.

Professionellt digitalt berättande – Med den nya Microsoft 365-appen Sway skapar man enkelt medryckande, interaktiva webbaserade rapporter, presentationer, nyhetsbrev, kurser och annat – i telefonen, på surfplattan och i webbläsaren. Sway-presentationer är lätta att dela – och de ser professionella ut på alla slags skärmar.

Egenskaper

I alla Microsoft 365-abonnemang för företag ingår dessutom:

Tillförlitlighet – Man kan tryggt lita på att tjänsterna alltid är tillgängliga genom ett serviceavtal med en ekonomisk garanti som garanterar 99,9 procents tillgänglighet.

Säkerhet – Tack vare banbrytande säkerhetsrutiner med förebyggande skyddsövervakning i fem lager kan ni garantera att era kunders data är trygga i dina händer.

Sekretess – Er data tillhör er. Microsoft Microsoft 365 skyddar er data och er integritet.

Administration – Distribuera och hantera Microsoft 365 inom hela företaget, ingen IT-expertis krävs. Ni kan lägga till och ta bort användare på bara några minuter.

Uppdateringar – Ni behöver inte betala för versionsuppgraderingar – de ingår i abonnemanget. Nya funktioner distribueras till Microsoft 365-kunder regelbundet.

Integrering med Active Directory – Hantera användarinloggning och behörigheter. Enkel inloggning och synkronisering med Active Directory.

Support – Microsoft Support ger dig svar via telefon och via webben. Microsoft Support ger dig också tillgång till olika resurser och kontakt med andra Microsoft 365-kunder om konfiguration och snabbkorrigeringar.

Mer info

Vill du veta mer? Kontakta oss då via kontaktformuläret nedan, ring oss på 06 786 8200 eller skicka e-post till foretagslosningar[a]jnt.fi.

Du kan också besöka oss på Alholmsgatan 3 i Jakobstad, Tvärgränden 7 i Vasa, eller Heinolasvängen 12 i Karleby (Konttoripistes lokal).