JNT Kuitu Pietarsaarenseudulla

JNT Kuitu Pietarsaarenseudulla

JNT Kuitu

Yhä useammat palvelut vaativat nopean internetyhteyden ja tulevaisuudessa vielä useammat palvelut tulevat vaatimaan kaistanleveyden, johon vain kuituliittymä pystyy. Tässä JNT Kuitu astuu kuvaan.

 

JNT on maamme ehdotonta huippua kuiturakentamisen alalla. Olemme rakentaneet kuituverkkoa vuodesta 1986 lähtien ja rakennamme Pietarsaaressa, Uudessakaarlepyyssä, Pedersöressä, Luodossa, Evijärvellä, Oravaisissa, Kokkolassa sekä osassa Teerijärveä. Rakennamme myös Vaasanseudulla alueille missä löytyy tarpeeksi paljon kysyntää. 


Ilmoita kuitukiinnostuksesi täällä!

Kuituliittymä kiinteistöösi

Kuituliittymän hinta on riippuvainen asuinalueesta.

 

Hintaluokkia on kolme: 1390€, 1590€ ja 1760€.  

 

Mahdolliset kaivuutyöt tontilla voivat tulla lisänä hintaan, hinta on 18,60€/m.

 

Ota mielelläsi yhteyttä kuitutiimiimme saadaksesi maksuttoman hinta-arvion.

Puh.: 06 786 8210

S-posti: kuitutiimi[a]jnt.fi

 

Kuituliittymän voi myös ostaa osamaksulla.

Esim. kuituliittymän hinta on 1590€.

Kertamaksu 250€ + 39,86€/kk 36 kk ajan (yht. 1687,96€)  

 

JNT Vuokrakuitu

Vuokrakuidulla tarkoitetaan sitä että sinä asiakkaana ainoastaan vuokraat kuituliittymän ja maksat siitä kuukausimaksun, sen sijaan että maksaisit liittymismaksun. Valituista palveluista maksat normaalin kuukausimaksun.

 

 


Internet kuidun kautta

Markkinoille tuodaan jatkuvasti uusia palveluita, jotka vaativat sellaista kaistanleveyttä, josta ainoastaan kuituliittymä suoriutuu. Kuituliittymällä sinun ei tarvitse tuskailla hitaan
internetliittymän takia, kuidun vakaalla ja symmetrisellä yhteydellä tulee sinulla olemaan lähes rajaton kapasiteetti.

 

Tarjoamme eri internetnopeuksia, valitset itse sopivan nopeuden.

IPTV

IPTV-palvelu on enemmän kuin pelkkä TV-palvelu. IPTV-palvelulla voit tilata lisäpalveluja, jotka tekevät TV:n katsomisesta vielä mukavampaa. Spin+ palvelulla voit nauhoittaa ohjelmia ja sarjoja jatkuvasti ja mobiili IPTV:llä otat TV:n mukaasi, mihin tahansa menetkin. 

 

Näiden palvelujen lisäksi voit myös vuokrata elokuvia ja tilata kanavapaketteja suoraan IPTV-boksisi kautta. Tämä on sekä aikaa säästävää että helppoa.

Multivoice

MultiVoice on VoIP-palvelu (Voice over IP), joka suurilta osin vastaa kiinteää puhelinliittymää sillä erotuksella, että puhelut soitetaan Internetin kautta. 

 

Et kuitenkaan tarvitse tietokonetta voidaksesi soittaa, voit käyttää tavallista kiinteää puhelintasi tai ostaa nykyaikaisen IP-puhelimen. Voit myös soittaa tietokoneen, tabletin tai älypuhelimen kautta, niin kauan kuin sinulla on pääsy internettiin.