Reilut säännöt hyödyttävät kaikkia – JNT on sitoutunut markkinoimaan ja myymään JNT-kuitua ja -palveluita vastuullisesti

JNT on toimittanut liittymiä Pohjanmaalla jo yli 130 vuoden ajan. Vuosien aikana olemme rakentaneet liiketoiminnan, johon asiakkaamme voivat luottaa, ja sama liiketoimintamalli jatkuu myös tulevaisuudessa JNT Kuidun osalta. Sitoudumme täten jatkossakin noudattamaan vastuullisia sääntöjä markkinoidessamme ja myydessämme JNT Kuitua, kuitupalveluja ja muita palveluja.

Muiden Finnet-liiton jäsenten tavoin noudatamme jatkossakin seuraavia vastuullisuuden pelisääntöjä.

  1. Hyvä kauppatapa ohjaa toimintatapaamme
    Valokuidun myynnissä ja markkinoinnissa sitoudumme jatkossakin noudattamaan hyvän kauppatavan sekä lakien ja asetusten mukaisia toimintatapoja tarjotessaan palveluita nykyisille ja tuleville asiakkaille. JNT Kuidun osalta tämä tarkoittaa sitä, että korostamme valokuituliittymän hyviä ominaisuuksia ja kiinnitämme huomiota valokuidun tuomaan lisäarvoon kuluttajille ja yritysasiakkaille, sekä avaamme toimitussisällön laajuuden ja kustannusvaikutukset aina ja ymmärrettävästi.
  2. Sopimusmallit ja –ehdot ovat asiakkaiden eduksi
    Sitoudumme siihen, ettemme sido jatkossakaan asiakkaitamme kuluttajasuoja- ja viestintäpalvelulakien vastaisiin sopimusmalleihin eikä muutenkaan kohtuuttomiin sopimusehtoihin.
  3. Sovitusta pidetään kiinni
    Varmistamme, että asiakas saa sen, mitä on luvattu, ja sovitun aikataulun mukaisesti.

Haastamme koko toimialan mukaan
Finnet-liitto jäsenyhtiöineen haastaa koko toimialan sitoutumaan samoihin vastuullisuuden pelisääntöihin kaikkien suomalaisten asiakkaiden eduksi.

JNT Kuitu
Jos sinulla on kysyttävää JNT Kuidusta, suosittelemme sinua lukemaan postauksen Mitä on JNT Kuitu? ja kuuntelemaan podcastia (pituus 10 min.), joka löytyy samalta sivulta. Olet myös erittäin tervetullut ottamaan yhteyttä Kuitutiimiimme puh. 06 786 8210 tai kuitutiimi[a]jnt.fi.