Streamingpalvelu Viaplay sisältyy V-kanavapaketteihin

Viaplay -suoratoistopalvelu sisältyy aina hintaan, kun tilaat V -kanavapaketin JNT:ltä! ViaPlay sisältyy V-paketti tilauksiin sekä kaapeli-TV:ssä että IPTV:ssä ja tämä koskee myös sinua, jolla jo on V-paketti tilaus JNT:n kautta. Viaplay-palvelulla voit katsoa elokuvia, sarjoja, lasten suosikkeja ja urheilua smart-tv:lläsi tai älypuhelimessasi.

Viaplayn sisältö vaihtelee sen mukaan, minkä V-paketin tilaat. Jos tilaat V Series & Film -paketin, saat käyttöösi sarjat ja elokuvat, ja jos tilaat V Premium -paketin, saat käyttöösi sarjat ja elokuvat sekä urheilun.

Kaapeli-TV-asiakas, tutustu V-paketteihimme painamalla tästä.
IPTV-asiakas, tutustu V-paketteihimme painamalla tästä.

Kaapeli-tv-asiakkaanamme tilaat kanavapaketteja helposti asiakaspalvelumme kautta, puh 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi. Palvelemme arkisin klo 9-16.30.
IPTV-asiakkaanamme tilaat kanavapaketteja helposti oman IPTV-boksin kautta tai asiakaspalvelustamme. Katso yhteystiedot yllä.

Kaapeli-tv asiakas:

Jotta voit aloittaa Viaplay suoratoistopalvelun käytön, sinun on aktivoitava se. Aktivoit palvelun helposti noudattamalla alla olevia ohjeita:

  1. Ota yhteyttä asiakaspalveluumme saadaksesi aktivointikoodin, puh 06 786 8222 tai asiakaspalvelu[a]jnt.fi.
  2. Siirry osoitteeseen signup.viaplay.fi
  3. Valitse palveluntarjoajaksi JNT
  4. Noudata tämän jälkeen ohjeita

IPTV-asiakas

Jotta voit aloittaa Viaplay suoratoistopalvelun käytön, sinun on aktivoitava se. Aktivoit palvelun helposti noudattamalla alla olevia ohjeita:

1. Siirry osoitteeseen signup.viaplay.fi
2. Valitse palveluntarjoajaksi Ålcom & JNT
3. Käytä käyttäjätunnustasi, jolla kirjaudut IPTV-palveluun (sen saat asiakaspalvelumme kautta)
4. Noudata tämän jälkeen ohjeita