OSAKKEENOMISTAJILLE

Pohditko, että kannattaisiko sinun pitää vai myydä JNT (Pietarsaaren seudun Puhelin Oy) osakkeesi? Tässä saat hieman tärkeää tietoa, joka voi olla avuksi päätöksenteossasi.

Tietoa JNT:stä

JNT:n omistaa Pietarsaaren seudulla toimivat yksityishenkilöt ja yritykset. Pietarsaaden seudulla olevat kaupungit ja kunnat ovat myös mukana omistamassa JNT:tä. 

Teemme töitä pitkäjänteisesti laajan kuituinfrastruktuurin rakentamisen vuoksi Pohjanmaalla, jotta kaikilla Pohjanmaalla asuvilla henkilöillä ja toimivilla yrityksillä olisi mahdollisuus saada markkinoiden parhaat data- ja telecom palvelut. 

JNT:n osakekirjeessä on yrityksemme entinen nimi; Pietarsaaren Seudun Puhelin Oy. 

JNT osakkeen omistaminen

Osakkeenomistajana JNT:ssä voit olla mukana vaikuttamassa siihen, miten JNT kehittyy ja miten investoimme seutuumme parhaimmalla tavalla myös tulevaisuudessa. Tämän lisäksi tarjoamme osakkeenomistajillemme puhelin- ja laajakaistaliittymäetuja.

JNT maksaa osinkoa omistajille, viimeisinä vuosina osinko on ollut 30€/osake. 

JNT osakkeen myynti

Mikäli haluat myydä JNT-osakkeesi, voit olla meihin yhteydessä puh. (06) 786 8144 (arkisin klo 8-16) tai lähettää sähköpostia osoitteeseen osakeasiat[a]jnt.fi . JNT:llä on valtuus ostaa omia osakkeitaan, jos niitä tarjotaan JNT:lle ostettavaksi. Voit kuitenkin itse valita kenelle haluat osakkeesi myydä.  

JNT osakkeen omistajuuden siirto

Mikäli ostat, perit tai saat lahjaksi JNT:n osakekirjeen, on sinun tehtävä osakkeen omistajuuden siirto. Voit ottaa meihin yhteyttä niin rekisteröimme osakkeen sinun nimeesi.

Ota yhteyttä

Soita mielelläsi meille puh. 06 786 8144 (klo 8-16) tai lähetä sähköpostia osoitteeseen osakeasiat[a]jnt.fi, mikäli haluat lisää tietoa tai jos haluat keskustella vaihtoehdoistasi. Olet tietenkin myös tervetullut käymään kaupassamme Alholminkatu 3, Pietarsaari.

Dokumentit

Valtakirja, jakamaton kuolinpesä
Valtuutus
Osakkeen myynti