Snabb och smidig service – också när nya tjänster tas i bruk

I början av mars bytte Korsholmsföretaget Däckservice Fant adress, och verkar numera i Stenhaga. De erbjuder såväl däckförsäljning som -bytestjänster, liksom även däckhotell.

Våren innebär bråda tider på företaget – oavsett samhällssituation ska däck bytas och förnyas. Företaget gjorde själv en del förnyelser bland sina egna leverantörer i samband med flytten och använder sig numera av JNT både då det gäller fiberanslutning, brandväggar och en del andra IT-tjänster. Även när trådlösa betalterminaler skulle införskaffas med kort varsel vände de sig till JNT.

– Efter flytten tog vi i bruk en ny tjänst – vi åker på begäran hem till kunderna och levererar de däck som de haft i lager hos oss under vintern. Samtidigt kan vi också byta däck om kunden önskar. Då är det nödvändigt med en bärbar betalterminal där kunden kan betala med kort även hemma hos sig, förklarar Matias Fant.

Behovet av dylika betalterminaler ökade under våren till följd av det förändrade samhällsläget, och JNT har med kort varsel levererat dylika terminaler till många företag. Snabbheten och smidigheten är något som Matias Fant uppskattar hos företagets nya IT-leverantör.

– JNT är lätta att samarbeta med, och det var väldigt tacksamt att vi inte själva behövde engagera oss i alla installationer som gjordes i samband med flytten – vi listade vilka önskemål vi hade och de skötte resten. De har även gjort after sales-besök för att säkerställa att allt fungerar och att vi är nöjda. Vi har en egen kontaktperson hos bolaget, som vi inte enbart kan prata svenska med utan till och med dialekt – och det har onekligen sin charm också, avslutar Matias med glimten i ögat. 

Text och foto: Anna Sand/bySand

Här kan du läsa mer om JNT:s IT-lösningartelefonitjänster och anslutningar.

Behöver ert företag också helhetslösningar för telekom? Ta kontakt så diskuterar vi mera.

 

Besök oss även på:

Fredsgatan 22, våning 3
65100 Vasa

eller

Alholmsgatan 3
68600 Jakobstad