Asuntoyhtiö Oravanpyörä

Asunto-osakeyhtiö Oravanpyörä osoitteessa Kauppapuistikko 25 oli ensimmäinen taloyhtiö Vaasassa johon asennettiin JNT:n uusi G.fast internetpalvelu. Oravanpyörässä ollaan nyt huikean tyytyväisiä asennuksen onnistumiseen ja verkkoyhteyden toimintaan. Eniten kiitosta taloyhtiön jäseniltä saavat JNT:n kaksikielinen palvelu ja maksuton asennus.

35 merellä vietetyn vuoden jälkeen ehtii jalkapalloa harrastava eläkeläinen Hans-Erik Joffs tehdä viimein muutakin kuin töitä. Osoitteessa Kauppapuistikko 25 sijaitsevan taloyhtiön puheenjohtajuus on sekä harrastus että keino pitää talon yhteisöllisyyttä yllä. Viime vuonna taloyhtiössä tuli ajankohtaiseksi internet-verkon uudistaminen.
– Pyysimme tarjouksia useilta tahoilta, Hans-Erik sanoo. JNT oli ainoa, joka lupasi hoitaa asennukset asuntoihin ilmaiseksi. Se ratkaisi meidän puolestamme asian. Muuten jokaisen asukkaan olisi itse pitänyt hakea omat laitteensa postista ja asentaa ne itse, tai vaihtoehtoisesti maksaa asennuspalvelusta itse. Monet asukkaistamme ovat iäkkäitä eivätkä ehkä olisi selvinneet siitä yksin.

Verkkoyhteys asennettiin kaikkiin 19 asuntoon maaliskuun loppuun mennessä.
– JNT oli yhteydessä jokaiseen asukkaaseen erikseen ja ilmoitti, koska asennus tapahtuu. Kaikki tapahtui nopeasti ja aikaa kului noin puoli tuntia asuntoa kohti. Olemme valtavan tyytyväisiä myös siihen, että työ hoitui sujuvasti sekä suomeksi että ruotsiksi, Hans-Erik sanoo.

Nyt taloyhtiössä on entistä nopeampi ja varmempi verkkoyhteys. Yhteyden nopeutta on tarvittaessa mahdollisuus vielä kasvattaa lisämaksusta.
– Yhteyshenkilömme JNT:llä on erittäin mukava ja asiantunteva. JNT on selvästi osoittanut haluavansa nimenomaan palvella asiakkaita eikä ainoastaan myydä palvelujaan. Arvostamme tätä asennetta, toteaa Hans-Erik kiittäen vielä kertaalleen yrityksen kaksikielistä ja sujuvaa palvelua.

– Tuntuu turvalliselta tietää, että JNT on lähellä ja tavoitettavissa ja pystyy auttamaan välittömästi, jos ongelmia ilmaantuu. Heidän toimipisteensä on täällä Vaasassa vain parin korttelin päässä meiltä. Tässä talossa me kaikki olemme erittäin tyytyväisiä tilanteeseen, Hans-Erik toteaa.

Autamme mielellämme asuntoyhtiöitä saamaan parhaat palvelut.
Ota yhteyttä, niin kerromme lisää mahdollisuuksista juuri teidän taloyhtiöönne!

tai ota yhteyttä:

Vaasa/Kokkola
Olli Nieminen
06 786 8255
olli.nieminen[a]jnt.fi

Pietarsaari
06 786 8210 tai
kuitutiimi[a]jnt.fi

Täältä voit lukea lisää, mitä asuntoyhtiöönne on tarjolla.